OnGolf Pelimatkavetäjä

Peter Hutton

Nimestä huolimatta olen pesunkestävä suomalainen. Golf ‘urani’ alkoi HGK:n Talissa vuonna 1990, jossa klubin pron opeilla yritin pelata kauniilla swingillä ja pitää pelinopeuden klubin vaatimalla tasolla. Nykyään pelaan paremmilla välineillä, ei niin kauniilla swingillä ja rauhallisemmalla tempolla. Talin lisäksi Koski Golf Kuusankoskella oli tärkeä klubi vuosien varrella ja nyt kotikenttänäni on Pickala golf.

Olen kiertänyt maailmaa ja pelannut hienoilla kentillä, viime vuosina unelmatyössä OnGolf oppaana. Olen myös innokas kilpailija SGS kisoissa – toki ilman suurempaa menestystä. Olen ollut OnGolf oppaana jo useamman vuoden, ja ymmärrän mikä saa golfarin iloiseksi ja tyytyväiseksi. Jokainen matka tuo aina mukanaan myös jotain uutta.

Rentous, hauskuus ja peli-ilo on matkoillani tärkeää. Hyvä tunnelma luodaan pelaamalla rennosti ja pilke silmässä, pitämällä hauskaa kentällä ja sen ulkopuolella. Vuosien varrella OnGolfin kanssa olen saanut pelata monen mukavan ja iloisen asiakkaan kanssa.

Mottoni on ‘Tulevaisuudessa on toivoa’. Oli sitten ykköstii tai viimeisen reiän ratkaiseva putti. Kunhan sen moton aina muistaisi!

Peterin vetämät matkat