Skip to main content

Yritysinfo

OnGolf – vastuullinen golfmatkailun ammattilainen

99,8 % asiakkaistamme suosittelee OnGolfia muille golfareille. – Asiakastyytyväisyystutkimus 2019

Hyvä asiakaspalvelu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat nostaneet OnGolfin Suomen suurimmaksi ja arvostetuimmaksi golfmatkojen järjestäjäksi.  Kotimaisena matkatoimistona OnGolf tekee kaiken asiakkaidensa parhaaksi niin, että lomalla golfarit voivat nauttia sataprosenttisesti lempiharrastuksestaan. Kaikki on järjestetty valmiiksi aina varaushetkestä kotimatkaan asti, joten voit luottavaisesti keskittyä lomailuun ja rentoutumiseen.

“Kaikki pelaa – sinä voit keskittyä nauttimaan golfista ja hyvästä seurasta!”

OnGolf tarjoaa maamme monipuolisimman golfmatkojen valikoiman. Lomaa on helppo suunnitella erilaisten matkateemojen ja laajan kohdetarjonnan mukaan. Valikoimassa on myös eripituisia matkoja.

OnGolfin pelikausi ulkomailla alkaa yleensä syyskuussa ja jatkuu huhtikuuhun asti. Kesällä järjestämme matkoja myös Suomen kentille ja lähialueille. Kotimaan kentillä pelattavat OnGolf Tour kuuluu golfkauden suosikkitapahtumiin.

2010-luvun vaihteessa kokeneet matkailualan ammattilaiset Tuomas Kiiskinen ja Mari Jokinen päättivät yhdistää monen vuosikymmenen osaamisen golfmatkailun alalta. Heillä oli samanlainen visio miten korkealaatuisia golfmatkoja järjestetään ja mitä asiakas odottaa onnistuneelta golflomalta. Kiiskinen ja Jokinen olivat aikaisemmin vastanneet mm. Aurinkomatkojen golftarjonnasta.

2012 perustettu OnGolf kasvoi nopeasti maamme johtavaksi golfmatkojen järjestäjäksi. Alusta lähtien kumppanuus Suomen suurimman golfvälineiden myymäläketju Golf Center Oy:n kanssa on ollut tärkeä osa toimintaa. OnGolfin joukkueeseen on vuosien varrella liittynyt mukaan lukuisia matkailualan eturivin asiantuntijoita ja yhteistyö kotimaan golftoimijoiden kanssa on entisestään syventynyt.

Luotettavuus ja erinomaiset suhteet niin lentoyhtiöiden, golfkenttien kuin hotellien kanssa ovat olleet alusta alkaen OnGolfin toiminnan perusta. OnGolfin kautta varmistat toimivimmat lentoyhteydet kohteeseen, majoitut golfareille sopivissa hotelleissa ja pääset nauttimaan golfkierroksilla parhaista lähtöajoista.

Tervetuloa mukaan OnGolf-matkoille!

Matkavaraukset

 0300 870 520

Ma-pe 10-16 (0,34 €/min + pvm/mpm)

info@ongolf.fi

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
TravelOn Matkat Oy
Turveradantie 17
02180 Espoo

OnGolf-matkoilla vastuullisena matkanjärjestäjänä on TravelOn Matkat Oy, Turveradantie 17, 02180 Espoo.

Noudatamme Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen 30.6.2009 hyväksymiä Yleisiä valmismatkaehtoja. Tutustu myös OnGolfin erityisehtoihin matkaa varatessasi.

Olemme jäseniä myös Member of International Association of Golf Tour Operators -järjestössä, johon kuuluvat kaikki maailman merkittävimmät golfmatkailun yritykset ja järjestöt.

korkein-luottoluokitus-AAA

Yrityksemme kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Positiivinen luottoluokitus on osoitus kaikille sidosryhmillemme yrityksemme toiminnan laadusta ja kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista.