Skip to main content

Kevään vihoviimeiset paikat Eurooppaan!

Kevät on jo aivan kulman takana, mutta golfkauden alkuun Suomessa on vielä aikaa. Kevään matkoille on enää aivan vihoviimeiset paikat jäljellä ja nyt onkin oikea hetki varmistaa kauden avaus lämpimämmissä keleissä! Alta löydät viimeiset jäljellä olevat paikat etelän auringon alle!

Pelimatka Valle del Estessä 16.4. 1390 € /viikko

Varmaa lämpöä ja miellyttävää lomailua Valle del Estessä

Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Keskellä omaa kenttää sijaitseva Valle del Esten golfresort on suunniteltu täysin golflomailijaa silmällä pitäen. Puolihoito 4 tähden hotellissa ja 6 kierrosta golfia järkihintaan on erinomainen vaihtoehto kauden aloitukseksi.

Viimeiset 3 paikkaa jäljellä!

KATSO LISÄTIEDOT JA VARAA PAIKKASI HETI!

Pelimatka Costa Dauradassa 8.4. 1595 € /viikko

Katalonian parhaat golfkentät ja hotelli meren rannalla

Costa Daurada on Espanjan kiinnostavimpia golfalueita. Matkalla pelataan neljällä laadukkaalla kentällä ja asutaan pikkukaupungin ytimessä aivan meren rannalla. Infinitum on Greg Normanin suunnittelema luomus, eivätkä vierailukentätkään jätä kylmäksi. Katalonia on lisäksi tunnettu kulinaristisista nautinnoista ja meren herkuista.

Viimeiset 2 paikkaa jäljellä!

KATSO LISÄTIEDOT JA VARAA PAIKKASI HETI!

Pitkä viikonloppu El Pratissa 29.4. 1295 € /5 päivää

Vietä vappu Espanjan huippukentillä

Barcelonan läheisyydessä sijaitseva Real Club de Golf El Prat on Espanjan hienoimpia golfklubeja, joka mainitaan aina kun keskustellaan maan parhaista kentistä. Korkeatasoinen golfkohde on todellinen klassikko myös Manner-Euroopan upeimpien resortien joukossa. Erittäin arvostettu Greg Normanin suunnittelema 45 reiän kenttäkokonaisuus ja oma laadukas hotelli kauniilla luonnosnsuojelualueella.

Viimeiset 4 paikkaa jäljellä!

KATSO LISÄTIEDOT JA VARAA PAIKKASI HETI!

JVG X OnGolf 2023 24.4. 1195 € /4 pelipäivää

Hauskin tapa aloittaa kevät on JVG:n kanssa Prahassa!

Kevään vauhdikkain golfmatka on nyt saatavilla! Keväällä huhtikuussa lähdetään Prahan Konopisteeseen ja nautitaan hauskanpidosta sekä unlimited golfista. Luvassa on myös paljon kisailuja ja vauhdikasta meininkiä aamusta iltaan!

Reissun huipentaa jo perinteisesti Night with JVG!

KATSO LISÄTIEDOT JA VARAA PAIKKASI HETI!