Espanja

Valle del Este

Hyvää golfia ja lämpöä erinomaisella hinta-laatu -suhteella

Pelimatkallaan lämpöä ja edullista golfia etsivä suuntaa syksyllä Valle del Esteen. Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Golfarille tämä tarkoittaa entistä pidempää pelikautta huippuluokan olosuhteissa. 

"Valle del Estessä on hyvä majoittautua keskellä kenttää sijaitsevaan neljän tähden hotelliin, joka on tehty täysin golflomailijan ehdoilla."

Keskellä omaa kenttää sijaitseva Valle del Esten golfresort on suunniteltu golflomailijaa varten. Valle del Estea voi luonnehtia hyvän mielen golfkentäksi. Se on lomagolfia parhaimmillaan kaiken tasoisille harrastajille. Vaihteleva väylät ovat mieleenpainuvia ja viheriöt isoja. Vaikka kentältä löytyy myös korkeuseroja, soveltuu se hyvin käveltäväksi. Valle del Estessä halutaan, että golfarit viihtyvät. Siksi kenttä ja laadukkaat harjoitusolosuhteet löytyvät vain lyhyen lähestymislyönnin päästä hotellilta.

Viikon aikana pelataan myös parikymmentä minuuttia Valle del Estestä sijaitseva Desert Springs.  Se on Arizona-henkinen upea autiomaakenttä, jossa väylät risteilevät kaktusten ja kivien välissä. Auringossa tummanvihreät väylät ja autiomaan karu luonto luovat hienon kontrastin ja ennen kokemattoman tunnelman. Kenttä vaatii tarkkuutta, mutta pallot löytyvät hyvin autiomaa-alueelta.

Valle del Estessä on hyvä majoittautua keskellä kenttää sijaitsevaan neljän tähden hotelliin, joka on tehty täysin golflomailijan ehdoilla.

Puolihoito tarjoillaan hotellin buffet-ravintolassa ja voit nauttia ateriasi myös ravintolan terassilla. Hotellin ravintolassa on tarjolla mm. almerialaisen keittiön herkkuja. Golfklubi sijaitsee hotellin yhteydessä ja golfkentälle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellin vieressä sijaitsee pieni plaza-alue, josta löytyy muutaman ravintolan ja baarin lisäksi myös supermarketti. Loman kruunaa hotellin viihtyisä uima-allasalue, ja hintaan kertaalleen sisältyvän kylpylän saunat ja jacuzzit.

Läheisestä, kymmenen minuutin päässä olevasta Garruchan kaupungista löytyy lisää hyviä ravintoloita ja baareja. Valle del Esteen matkustetaan Alicanten kautta. Suoran lennon jälkeen matkaa golfresortiin on pari tuntia. Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Golfarille tämä tarkoittaa entistä pidempää pelikautta huippuluokan olosuhteissa.

OnGolf Pelimatkat Valle del Esteen

Hotelli: Valle del Este
Ruokailut: puolihoito
Golf: 6 green feetä/viikko
Lähtöpäivä: 13.3. ja 20.3.2022
Hinta: 1 viikko 1180 €, 2 viikkoa 1990 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 180 €/vk
Golf-/uima-allasmaisemallisen huoneen lisämaksu 60 €/vk/henkilö
Golf-/uima-allasmaisemallisen yhden hengen huoneen lisämaksu 280 €/vk

Valle del Este ****

Lisätietoja: Valle del Este on täyden palvelun resortti, joka sijaitsee noin 2 tunnin bussimatkan päässä Alicanten lentokentältä. 30 neliömetrin kokoiset huoneet on sisustettu moderniin ja kodikkaaseen tyyliin. Huoneissa on ilmainen wifi. Kaikkiin huoneisiin kuuluu myös parveke tai terassi. Puolihoito tarjoillaan hotellin Buffet-ravintolassa ja voit nauttia ateriasi myös ravintolan terassilla. Ruoka on laadukasta, mutta illallisen tarjonta on kohtuu suppea. Hotellista löytyy kahvila, joka tarjoilee lounas aikaan a` la carte listalta annoksia ja pientä purtavaa. Golfklubi sijaitsee hotellin yhteydessä ja golfkentälle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Vapaapäivänä voit nauttia esimerkiksi hotellin Spasta, jonne hotellivierailla on yksi veloitukseton sisäänpääsy. Hotellilla on minibaari, joka toimii myös jääkaappina.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) Huone golf/allasnäkymällä

Lisätietoja hotellista: Valle del Este resort

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 142
 • Desert Spring kentälle 11 km
 • Lentokentälle 2 tuntia
 • maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Norwegianin reittilennolla. Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Yksi matkalaukku saa painaa korkeintaan 23 kg. Jos olet varannut golfbägin kuljetuksen, saat laittaa ruumaan golfmatkasuojan, jonka enimmäispaino on 23 kg. Bäginkuljetuksen voi varata OnGolfilta 30 vrk ennen lähtöä asti.

Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla enintään 30 x 38 x 20 cm.

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Alicanten lentokentältä Valle del Esteen on matkaa noin 200 km ja matka kestää noin kaksi tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Valle de Este
Tutustu kentään > Desert Springs
Pelimatka 13.03.-20.03.2022
 • 14.3. Valle Del Este 09:42
 • 15.3. Valle Del Este 09:51
 • 16.3. Valle Del Este 09:33
 • 17.3. Valle Del Este 09:51
 • 18.3. Desert Springs 10:24
 • 19.3. Valle Del Este 09:33
Pelimatka 20.03.-27.03.2022
 • 21.3. Valle Del Este 10:00
 • 22.3. Valle del Este 10:00
 • 23.3. Valle Del Este 09:24
 • 24.3. Valle Del Este 10:00
 • 25.3. Desert Springs 11:12
 • 26.3. Valle Del Este 09:33

Kuvagalleria

Kartta

Tulossa

Varaa pelimatka:

13.03.2022
1 vko
Alk. 1180€
13.03.2022
2 vko
Alk. 1990€
20.03.2022
1 vko
Alk. 1180€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Norwegianin lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 • 1 matkalaukku ruumaan (20 kg) ja 1 käsimatkatavara (10 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus hotelli Valle del Este
 • Puolihoito
 • Yksi veloitukseton sisäänkäynti spa:han
 • 6 green feetä /viikko (5 x Valle del este, 1 x Desert Springs)
 • Kuljetukset Desert Springsin kentälle
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla +70 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu 180 €/vk
 • Golf-/uima-allasmaisemallisen huoneen lisämaksu 60 €/vk/henkilö
 • Golf-/uima-allasmaisemallisen yhden hengen huoneen lisämaksu 280 €/vk

Lentoaikataulu

13.3.-20.3.2022
Helsinki 06:15 Alicante 09:40
Alicante 10:25 Helsinki 15:45
20.3.-27.3.2022
Helsinki 06:15 Alicante 09:40
Alicante 10:10 Helsinki 15:25

 

Resortin 18-reikäinen kenttä tarjoaa vaihtelevaa haastetta.

OnGolf Birdiet

Desert Springs tarjoaa uniikin Arizona-elämyksen.

OnGolf Birdiet

Jopa 300 aurinkoista päivää vuodessa.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Hotellin viereiset padel-kentät tarjoavat vaihtelua golfiin.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin lähtöihin 31.5.2022 asti.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.5.2022 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot