OnGolf Pelimatkavetäjä

Marko Sahlman

Nyt puolet elämästäni olen harrastanut golfia, eikä ole kaduttanut päivääkään. Golfkentälle on aina ollut mukava mennä ja sieltä on ollut vaikea lähteä pois. Vuonna 1990 tuli laitettua pesäpalloräpylä naulaan ja oli helppo vaihtaa, lajiin jossa sai lyödä paikallaan olevaa palloa.

Hyvinkään Golf on ollut seurani harrastuksen alkuajoista, aina tähän päivään saakka. Golfin parista on löytynyt myös leipä, 15 vuotta alalla erilaisissa tehtävissä työskennelleenä. OnGolf matkoilla on myös hyvin aikaa perehtyä välinepuoleen, joista lupaan reissuilla kertoa kaiken tarpeellisen ja miksei tarpeettomatkin yksityiskohdat.

Ikimuistettavia golfelämyksiä matkanvarrelle mahtuu paljon, mutta eritoten mieleen on jäänyt uran alkuaikoina lyöty “hukki” joka päätyi klubiravintoloitsijan auton konepellin kautta, keittiön ikkunasta sisään ja viimekaudella pelattu kilpailukierros tulos 66, tuloskortti sisälsi kaikki lyönnit 1-7. (pieneksi harmikseni kisa oli naisten tiiltä). Händäri on viimevuodet pyörinyt kakkosen ja kolmosen välillä.

Golfmatkailu ollut aina lähellä sydäntäni ja on melkein mahdoton ajatus saada minut maan rajojen ulkopuolelle ilman, että golfmailat on mukana.

OnGolf on paras väylä kohti golfnautintoa parhaimmillaan.

Markon vetämät matkat