Skip to main content

Ylpeänä voimme kertoa, että yrityksemme kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Positiivinen luottoluokitus on osoitus kaikille sidosryhmillemme yrityksemme toiminnan laadusta ja kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista.

korkein-luottoluokitus-AAA

Suomalaisyrityksistä vain 2,5 % yltää korkeimpaan luottoluokkaan.

Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. 

Bisnoden kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii oven avaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, jossa Bisnode tai sen sisaryhtiö Bisnode D&B Finland Oy (D&B) toimivat. Bisnoden luottoluokitusjärjestelmä perustuu yritystietokantaan, jonka tiedot on kerätty useista eri tietolähteistä. Ajantasaiset tiedot ovat peräisin viranomaisilta tai muista luotettavista lähteistä. Bisnode noudattaa myös hyvää rekisteritapaa ja käyttääkin siksi tietojen käsittelyyn ja päivittämiseen lukuisia automaattisia ja manuaalisia laatutarkastuksia.

Yritystietokanta sisältää lähes jokaisen normaalia liiketoimintaa harjoittavan aktiivisen yrityksen. Luottoluokitusjärjestelmää päivitetään automaattisesti, joten se on ajantasaisempi kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus. Koneellisesti tuotettuna se on aina myös objektiivinen ja helpottaa eri yritysten keskinäistä vertailua.

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Tuomas Kiiskinen, tuomas.kiiskinen@ongolf.fi

Katso syksyn golfmatkavalikoimaamme tästä.

Tutustu lisää korkeimpaan luottoluokitukseen tästä.