Skip to main content

Syksyn viimeiset golfmatkat etelän lämpöön myydään nyt!

OnGolf tarjoaa Suomen laajimman pelimatkavalikoiman Euroopan huippukohteisiin golfaamaan. Jos haluat jatkaa kauttasi lämpimämmissä keleissä, niin nyt on viimeinen hetki varata oma paikkasi. Tilaa on vielä Espanjaan, Belekiin, Mallorcalle, Kanarialle, Portugaliin sekä Välimeren golfristeilylle!

Tsekkaa kaikki pelimatkat täältä!

OnGolf tarjoaa helpoimman tavan matkustaa Euroopan golfpääkaupunkiin Belekiin!

Belek on Euroopan suosituin golfkohde, jossa yli 10 viiden tähden golfhotellia ja 15 huipputasoista kenttää tarjoavat ylivoimaiset mahdollisuudet golflomasta nauttimiseen. OnGolfin omat tilauslennot, joita operoi SunExpress tarjoavat mukavimman reitin suoraan läheiselle Antalyan kentälle moderneilla koneilla ja miellyttävimmillä aikatauluilla.

SunExpress on Lufthansan ja Turkish Airlinesin vuonna 1989 perustama ja kokonaan omistama tytäryhtiö, joka on erikoistunut charter-lentoihin. SunExpress lentää 58:n Boeing 737-800 koneen kalustolla, joka on yksi Euroopan nuorimpia ja uudenaikaisimpia. Modernit koneet tarjoavat parasta mahdollista turvallisuutta erittäin vähäisillä päästöillä.

OnGolfin Belekin valikoimassa tänä syksynä on 6 huippuhotellia ja laaja kattaus todella laadukkaita kenttiä. Belekiin lennetään OnGolfin tilauslennoilla 15.10.-19.11. -lähdöillä.

Tsekkaa Belekin matkat täältä!

Pelkät lennot Antalyaan lauantaisin 22.10. – 19.11.2022

Voit nyt ostaa kauttamme pelkät SunExpressin operoimat OnGolfin tilauslennot välille Helsinki-Antalya-Helsinki. Lähtopäivät ovat aina lauantaisin välillä 22.10.-19.11.2022.
Katso lisää ja osta pelkkiä lentoja!
Golfmatka Belek ongolf golfkenttä