Skip to main content

Olemme viimein avanneet onactive.fi -sivuston ja tarjoamme jatkossa golf- ja purjehdusmatkojen lisäksi valikoiman laadukkaita valmismatkoja suosikkikohteisiin. Aktiivimatkojen lajeina ovat padel, pyöräily, jooga ja treeni.

OnActive-matkoilla lomaillaan rennosti suosikkiharrastusten parissa

OnActive on järjestänyt kaiken valmiiksi puolestasi ja asiakkaana voit vain nauttia lomasta. Lennot, lentokenttäkuljetukset, aktiiviseen lomaan sopiva majoitus, liikunnan ja hyvinvoinnin täytteinen viikko-ohjelma, ruokailut ja retket sisältyvät matkan hintaan.

Syksyn aktiivimatkoilla pyöräillään Garda-järvellä, Rooman seudulla ja Mallorcalla, pelataan padelia Espanjan suosikkikohteissa ja nautitaan joogatunneista Andalusiassa sekä Costa Bravalla.

Keväällä ja syksyllä MyBnB Live toteuttaa suuret treenimatkat Espanjan aurinkoon. Näiltä matkoilta ei hikeä ja naurua puutu!

Mukaan lähtee suomalainen lajin ammattiosaaja, joka toimii matkanvetäjänä ja lajioppaana loman ajan. Kaikki tämä toteutetaan luotettavan kotimaisen matkanjärjestäjän ammattitaidollamme.

Asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan yli 99 % OnGolfin pelimatkalla olleista asiakkaistamme olivat valmiita suosittelemaan matkaa kavereilleen. Meillä on sama tavoite myös OnActive-matkoille.

Syksyn matkat ovat nyt myynnissä! Katso lisää tästä.

Tästä näet syksyn 2023 myynnissä olevat OnActive-matkat:

27.8. Joogamatka, Peralada Wine Golf & Spa, Costa Brava

20.9. Sähköpyöräilymatka, Garda-järvi, Italia

21.9. Padel + golfmatka, Magaluf, Mallorca

27.9. Joogamatka, Fairplay Golf & Spa Resort, Andalusia

28.9. Maantiepyöräilymatka, Pollenca, Mallorca

4.10. Padelmatka, Costa de la Luz, Andalusia

9.10. Maastopyöräilymatka, Fiuggi, Italia

11.10. Padelmatka, Costa de la Luz, Andalusia

OnActive-pyörämatkalla pääset mm. kuuluisille Mallorcan maanteille, joilla myös ammattipyöräilijät harjoittelevat.

Tutussa ryhmässä lomailu on parasta

Järjestä aktiivimatka kavereiden kanssa, oman seuran porukalla, perheen tai vaikka koko suvun voimin! Kerro toiveesi ja me teemme juuri sellaisen matkan, kuin haluat.

Ryhmän koko on vapaa, matkan pituuden ja ajankohdan voi valita vapaasti. Autamme kohteen ja harrastuspaikkojen valinnassa. Tarvittaessa saat kauttamme kokeneen matkanvetäjän tai valmentajan mukaan matkalle.

OnActiven ryhmämatka on helppo ja huoleton tapa lomailla ja urheilla. Kaikki on valmiiksi järjestetty luotettavasti ja ammattitaidolla.

Seuraa OnActivea somessa: