Skip to main content

OnGolfin joukkue vahvistuu huippupelaajalla! Markku ”Luigi” Nord aloittaa yhteistyön

OnGolf on Suomen suurin ja valikoimaltaan monipuolisin golfmatkojen järjestäjä. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat pelimatkat, opetusmatkat, räätälöidyt ryhmämatkat sekä kesäisin järjestettävät golfturnaukset ja tapahtumat.

Markku ”Luigi” Nord on Suomen golfmatkailun suuria nimiä. Hän on jo vuosikymmeniä suunnitellut ja järjestänyt matkoja maailman aurinkoisille kentille sekä golfiin liittyviä teematapahtumia. Nykyisin hän toteuttaa niitä Via Nord -yrityksensä kautta.

”Golfmatkojen ja teematapahtumien järjestäjänä Luigin ansiot ovat jo legendaariset. Meille hän antaa lisää voimaa monipuolistaa ja vahvistaa tuotevalikoimaamme. Luigi on ammattilainen, joka pelaa loistavasti yhteen toiminta-ajatuksemme kanssa”, valottaa Tuomas Kiiskinen OnGolfin odotuksia.

 

OnGolfin ohjelmasta Luigin suunnittelemat ja järjestämät peli- ja teemamatkat tunnistaa ”Via Nord”-merkistä. Matkojen varaukset tehdään OnGolfin nettisivujen tai puhelinmyynnin kautta. OnGolf toimii myös vastuullisena matkanjärjestäjänä.

”OnGolf osaa sekä golfin että matkojen järjestämisen. Käytettävissä on alan parhaat resurssit ja pelikenttänä koko maailma.Yhdessä olemme yksinkertaisesti enemmän. Yhteenlaskettu kokemus, vuosikymmenien aikana luodut kontaktit niin koti- kuin ulkomailla ovat ylivertaiset. Luotettava, palveleva, edelläkävijä – entistäkin parempia golfmatkoja”, tiivistää Luigi tulevaisuuden suunnitelmiaan.