Skip to main content

OnGolf Yritysmatkat

Järjestä yrityksellesi tai yhteistyökumpanneillesi matka joka muistetaan vielä vuosienkin päästä! OnGolfin yritysmatkoja räätälöidään laidasta laitaan budjetin, osallistujamäärän ja toiveiden mukaisesti. Näillä matkoilla keskiössä on toiveiden mukaisesti joko työnteko, golfin pelaaminen tai yhteishengen luominen.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse. Tee se hyvissä ajoin ennen suunnittelemaasi lähtöä, niin saamme varattua matkanne mahdollisimman edullisella hinnalla ja parhaat starttiajat ryhmällesi.
info@ongolf.fi tai 0300 870 520

Avaa lomake tästä ja lähetä alustava kysely
  Alla muutama vaihtoehtoinen pohja erilaisille yritysmatkoille, vaihtoehdot ovat yritysmatkojen osalta rajattomat!

   

  Pitkä viikonloppu Euroopan suurkaupungissa

  Mikäli haluat matkan, jossa ei kulu älyttömästi työpäiviä eikä budjettia niin pitkät viikonloput lyhyen lennon päässä ovat optimaalinen valinta. Matkoihin on helppo yhdistää kulttuuria, paikallista kulttuuria tai paikalliseen bisnekseen tutustumista. Laadukkaat hotellit ja loistavat golfkentät takaavat koko porukan viihtymisen.

  Näiden matkojen budjetti on karkeasti ja toiveista sekä kohteesta riippuen 700 € - 2000 € per henkilö.

   

  Viikko golfia Belekin all inclusivessa

  Viisi kierrosta golfia, suorat lennot ja viiden tähden all inclusive-hotelli tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan vaihtoehdon, jossa vaativampikin seurue viihtyy. Belekin hotellit ovat erikoistuneet konferenssien pitämiseen, mikä tekee seminaarimatkan järjestämisestä erittäin yksinkertaista.

  Näiden matkojen budjetti on karkeasti ja toiveista sekä kohteesta riippuen 1500 € - 3000 € per henkilö.

   

  Omalla koneella maailman hienoimpiin kohteisiin

  Voimme räätälöidä huippuluokan matkan, johon seurueenna saa todellisen premium-kokemuksen. Pystymme järjestämään yksityislennot omasta terminaalista, oman kokin, purjehdusta tai mitä vain toivottekin. Vain taivas ja mielikuvitus ovat rajoina.

  Näiden matkojen budjetti on karkeasti ja toiveista sekä kohteesta riippuen 5000 € - 10000 € per henkilö.