Jarkko Raskin opetusmatka Belekiin
Gloria Verde 31.3-7.4.2024

Huikeaan Belekiin pääsee nyt mukavilla lentoajoilla ja suoraan läheiselle Antalyan kentälle!
Yksi Belekin arvostetuimmista golfresorteista Gloria Golf Club on jo monen suomalaisgolfarin kestosuosikki.  Täällä vietät lomaa modernissa ja tasokkaassa ympäristössä ja pääset nauttimaan Belekin parhaista väylistä.

“Glorian resortissa palvelun sekä ruoan taso on loistava ja kentät huippuluokkaa.”

Pinjametsän ympäröimä Gloria Verde -hotelli on loistava valinta Belekin lomalle. Verdessä majoitut huippuluokan hotellissa, joka samaan aikaan on kuitenkin viihtyisä ja tunnelmallinen. Gloria Verde kerää matkalaisilta erityistä kiitosta hyvästä ruuasta ja ystävällisestä palvelusta. Ja huippuluokan kentät löytyvät vain lyhyen shuttle-matkan päästä.

Glorian klubillla on kaikkiaan 45 väylää: Turkin parhaimpiin arvostetut Old ja New sekä mainio yhdeksänreikäinen Verde. Pelattavaa ja mielenkiintoa riittää pidemmänkin pelimatkan ajaksi. Glorian väylät ja viheriöt ovat tunnettu hyvästä kunnostaan.

Glorian kentille tunnusomaista on väylien reunojen kauniit pinjapuut, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman kentille. Old ja New -kentät ovat suunnittelultaan onnistuneita täysiverisiä kilpakenttiä. Ne tarjoavat kuitenkin pelinautintoja myös vähemmän pelanneille, kunhan malttaa valita itselleen sopivat tiit.

Jarkon opetusmatkoilla käydään läpi golfin eri osa-alueita henkilökohtaisella ja rennolla otteella. Opetusmatkan päiväohjelma sisältää treeniä loistavilla harjoitusalueilla sekä pelit vaihtelevilla kentillä.

Jarkko Raski on aloittanut golfin vuonna 1994 ja ollut sen jälkeen mukana golftoimialan lähes joka kulmalla. Tällä hetkellä Jarkko toimii Suur-Helsingin Golfin toimitusjohtajana. Golfopettajana hänet tunnetaan huumorintajuisena, kärsivällisenä ja innostavana tyyppinä, joka paneutuu työhönsä sydämellään.

Hinnat:

1995 € kahden hengen huoneessa
2385 € omassa huoneessa

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

  • OnGolfin suorat lomalennot SunExpressillä Helsinki-Antalya-Helsinki
  • Matkatavara ruumaan (20 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Golfkenttäkuljetukset
  • Majoitus Gloria Verde Resortissa
  • All inclusive
  • 5 green feetä Glorian kentillä
  • Rangepallot kolmena päivänä, lähipelialue kahtena päivänä
  • Jarkko Raskin opetus- ja vetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

  • Golfbäginkuljetus lennolla 60 € (meno-paluu)

Lentoajat SunExpress:

31.3.2024 Helsinki 16:05 > Antalya 20:15 XQ 569
07.4.2024 Antalya 11:00 > Helsinki 15:05 XQ 568

Lisätiedot ja varaukset:

Jarkko Raski
jarkko.raski@shg.fi

OnGolf toimisto
info@ongolf.fi
0300 870 520

Varaa opetusmatka 31.3.24