Petri Parviaisen opetusmatka - Cornelia De Luxe 21.-28.4.2024

Cornelia De Luxe on monen golfarin suosikkivalinta alueen hotelliksi. Erinomainen hinta-laatusuhde ja all inclusive pitää lomailijan tyytyväisenä. Hotellin palvelu saa kiitosta ja tilat puutarhoineen ovat siististi pidettyjä. Hotellilla on laadukas Nick Faldon suunnittelema 27-reikäinen golfkenttä ja sen kolmea ysiä yhdistelemällä saa vaihtelua golflomalle.

Keskellä Belekin rantakaistaletta sijaitseva Cornelia De Luxe on hyvätasoinen, mutta alueen kookkaimpia hotelleja selvästi pienempi resortti. Hotellin ravintoloissa riittää vaihtoehtoja, joten matkalla ei tarvitse viettää jokaista päivää samojen makujen ääressä.

Cornelia Golf Club sijaitsee reilun viiden minuutin shuttlekyydin päässä hotellilta. Shuttlekyydit kentälle ja hotellille ovat ilmaisia. Visuaalisesti upealla, pinjametsään ja hiekkaisiin rinteisiin rakennetulla kentällä on jonkin verran korkeuseroja ja kenttää onkin mielenkiintoista pelata. Belekin kenttien korkeuserot ovat enimmäkseen pieniä. Corneliassa pelataan kolmea eri kenttäyhdistelmää: King Course (reiät 1–18), Queen Course (10–27) ja Prince Course (19–27 & 1–9). Reikien joukossa on useita doglegejä, jotka vaativat tarkkuutta avauslyönteihin ja lähestymisiin. Pitkälyöntiset voivat haastaa itsensä kokeilemalla uhkarohkeampia linjoja avauksissaan.

Petri ”Pete” Parviaisen erikoisosaaminen on puttaamisessa ja lähipelissä.  Senior AimPoint-kouluttajana sekä puttaamiseen erikoistuneena valmentajana Pete osaa auttaa löytämään yksinkertaisen ja toistettavan tavan liikuttaa putteria ja lähettää pallo oikeaan suuntaan viheriöllä. Matkan treeneissä opit myös pituudenhallintaa ja greeninlukua.

Pete jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat, ja pelaa matkan aikana jokaisen osallistujan kanssa, joten vinkkejä saa myös oikeista pelitilanteissa. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Viikko-ohjelma suunnitellaan osallistujien toiveiden ja tason mukaan.

Hinnat:

1750 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1910 € omassa huoneessa

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • OnGolfin suorat lomalennot SunExpressillä Helsinki-Antalya-Helsinki
 • Matkatavara ruumaan (20 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Cornelia Deluxe -hotellissa
 • All inclusive
 • Golfkenttäkuljetukset
 • 5 kierrosta Cornelia Golfin kentällä
 • Opetusta viitenä päivänä
 • Petri Parviaisen opetus- ja matkanvetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 60 € (meno-paluu)
 • Huone osittaisella merinäköalalla +100 € / hlö (+130 € yhden hengen huonelisä )

Lentoaikataulu:

Meno 21.4. Helsinki 16:05 > Antalya 20:15
Paluu 28.4. Antalya 11:00 > Helsinki 15:05

Lisätietoja:

Petri Parviainen
parviainenpetri@gmail.com

OnGolf toimisto
0300 870 520 (0,34 €/min + pvm/mpm)
info@ongolf.fi

Varaa paikkasi:

Opetusmatka 21.-28.4.2024
Varausmaksu 300 €, loppumaksu erääntyy 45 vrk ennen lähtöä.