Espanja

Valle del Este

Espanja on suomalaisten golfaajien suosikkikohde. Tarjolla on aurinkoa ja lämpöä sekä monia upeita, erinomaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Espanjan lomalla pääset nauttimaan myös maan kiehtovasta kulttuurista ja lumoavista maisemista.

Aivan Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitsee golfkeidas Valle del Este. Golfresortin 18-reikäinen golfkenttä tarjoaa mieleenpainuvat kierrokset vaihtelevilla väylillä ja suurikokoisilla viheriöillä. Vaikka kentältä löytyy myös korkeuseroja, soveltuu se hyvin käveltäväksi. 

“Desert Springin autiomaakenttä on ikimuistoinen golfelämys Valle del Esten läheisyydessä.”

Parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Valle del Estestä sijaitseva Desert Springs on todellinen elämys. Se on Arizona-henkinen upea autiomaakenttä, jossa väylät risteilevät kaktusten ja kivien välissä.

Kaikki Valle del Estessa on tehty golfarin ehdoilla. Laadukkaat harjoitusolosuhteet löytyvät vain lyhyen lähestymislyönnin päästä hotellilta. Hotellin viihtyisällä uima-allasalueella sekä kylpylän saunoissa ja jacuzzeissa rentoutuu varmasti kierroksen jälkeen. Alueelta löytyy myös supermarket, muutamia baareja sekä kiitosta saanut ravintola.

Valle del Este on täyden palvelun resort, jonka tilavat huoneet on sisustettu moderniin ja kodikkaaseen tyyliin. Jokaisesta huoneesta löytyy myös parveke tai terassi. Hotellivieraiden käytössä on hyvätasoinen spa.  Hotellin vieressä sijaitsee pieni plaza-alue, josta löytyy muutaman ravintolan ja baarin lisäksi myös supermarketti. 

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo