Liettua

V Golf Club

Liettua on erinomainen viikonlopun golfmatkakohde. Vilnaan on lyhyt lento ja golfkausi alkaa Baltiassa jo selvästi Suomea aiemmin. Golfin lisäksi Liettuan kiehtova kulttuuri ja Vilnan nähtävyydet antavat lisämausteen viikonlopun vietolle.

Parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Vilnan keskustasta sijaitsee Vilnius Grand Resort, joka on maan ykkösgolfkohde. Vuonna 2009 avatun golfkentän, The V Golf Club, on suunnitellut  englantilainen Bob Hunt.

“Liettua on erinomainen kohde lyhyelle lomalle. Golfin lisäksi ehdit tutustua Vilnan mielenkiintoiseen historiaan.”

V Golf Clubin kentässä  yhdistyy parhaat elementit linkshenkisestä suunnittelusta amerikkalaistyyliseen pinnanmuotoiluun. Koivikkoisessa maastossa järvet ja purot myötäilevät väyliä ja lukuisat vesi- ja bunkkeriesteet tuovat haasteita kokeneemmallekin pelaajalle. Kenttä on tunnettu isoista ja hyväkuntoisista viheriöistä.

Vilnus Grand Resortin oma hotelli on modernisti sisustettu ja laadukas golfhotelli.

Nykyaikainen Vilnus Grand Resort tarjoaa hyvät puitteet onnistuneen golfloman viettoon.  Hyvätasoiset huoneet ja hotellin ravintolapalvelut ovat saaneet paljon kiitosta. Golfkierroksen jälkeen on mahdollisuus hyödyntää hotellin kylpyläosastoa veloituksetta.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo