Turkki

Sueno

Turkki ja Belekin upea golfalue on monen golfaajan ykköskohde. Kentät ovat toinen toistaan hienoimpia, hotellit todella tasokkaita sekä palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä – ei ainakaan näin edullisesti.

Kahden hyvätasoisen golfkentän yhteydessä sijaitseva Sueno tarjoaa golfarille parhaat mahdolliset olosuhteet golflomailuun ja harjoitteluun. Dunes on mukava klubikenttä, jossa on kuitenkin riittävästi luonnetta. Pines on haastavampi, ja sille on ominaista vahvasti muotoillut väylät sekä hyvin suojatut viheriöt.  

“Sueno Golf -hotelli on suunniteltu aktiivista golfaria varten. Deluxe on puolestaan yksi Belekin hulppeimmista viiden tähden hotelleista.”

Suenon golfresort tarjoaa kahden korkeatasoisen kentän lisäksi kaksi, hieman erihenkistä majoitusratkaisua. Golfhotelli löytyy aivan kenttien vieressä ja se on erittäin toimiva ja laadukas hotelli pelaamiseen keskittyvälle lomailijalle.  Suenon hulppea viiden tähden Deluxe-hotelli puolestaan sijaitsee aivan naapurissa.

Sueno Deluxe

Ylellisen Sueno Deluxe-hotellin  tiloista löytyy useita ravintoloita, baareja, erilaisia liikuntamahdollisuuksia sekä lukematon määrä uima-altaita. Hotellin edessä on upea hiekkaranta. Hotellilla on yksi Belekin tasokkaimmista kylpyläosastoista. Pääravintolan lisäksi käytössä on sesongista riippuen 4-6 tasokasta A’la Carte ravintolaa.

Sueno Golf

Hotellin molemmat kentät starttaavat Sueno Golf-hotellilta, joka toimii myös viihtyisänä klubirakennuksena. Kierroksen jälkeen hotellivieraat voivat käyttää maksutonta kylpyläosastoa, jossa on sisäallas, sauna, höyrysauna ja pieni kuntosali. Hotellilla on buffetravintola sekä kaksi á la carte -ravintolaa.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo