Iso-Britannia

St. Andrews

Skotlantia pidetään golfin synnyinsijana ja maasta löytyy yli 500 kenttää. Täällä pääset pelaamaan legendaarisille linkskentille, jotka jokaisen golfarin pitää ainakin kerran elämässä kokea.

St.Andrewsin kaupunki henkii kaikkialla golfia ja samanlaista rentoa tunnelmaa et voi kokea missään muualla. Golfin kotikaupungissa pääset pelaamaan linkskenttiä ja asumaan yhdessä maailman parhaista golfresorteista, St. Andrewsin Fairmontissa.

“Fairmontin hotelllista ja sen kentiltä aukeavat uskomattomant näkymät St. Andrewsin kaupunkiin.”

Fairmontin golfhotellin omat kentät Kittocks ja Torrance ovat laadukkaita skottikenttiä. The Castle Course on puolestaan St. Andrewsin uusimpia kenttiä, joka on heti noussut monen suosikiksi. Noin kymmenen kilometriä kaupungin eteläpuolella sijaitseva Kingsbarns on yksi arvostetuimpia moderneja linkskenttiä.

Viehättävä ja laadukas Fairmont at St Andrews sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä St. Andrewsin keskustasta. Siellä koet aitoa skotlantilaista tunnelmaa ja pääset nauttimaan erinomaisista ja monipuolisista palveluista. Hotellin omien kenttien ykköstiille pääset suoraan hotellista.

Viiden tähden Fairmont St Andrews huokuu eleganssia. Upeassa ympäristössä sijaitsevalta alueelta aukeaa näkymät Pohjanmerelle ja St Andrewsin kaupunkiin. Resort tarjoaa kahden kentän lisäksi erinomaiset ravintolat ja pubit sekä korkeatasoisen kylpyläosaston. St. Andrewsiin on säännöllinen shuttle-kuljetus.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo