Turkki

Sirene

Turkki ja Belekin upea golfalue on monen golfaajan ykköskohde. Kentät ovat toinen toistaan hienoimpia, hotellit todella tasokkaita sekä palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä – ei ainakaan näin edullisesti.

Belekin alueen läntisessä osassa sijaitseva Antalaya Golf ja sen golfhotelli Sirene on yksi klassikkokohteista. Tunnelmallisen hotellin lisäksi tarjolla on kaksi erinomaista kenttää.  Antalayan PGA Sultan -kenttä on pitänyt asemansa Välimeren alueen parhaiden kenttien joukossa ja se on isännöinyt lukuisia isoja kilpailuja. Mielenkiintoa riittää mm. 122 bunkkerin ja lukuisten vesialueiden muodossa. 

“Molemmat kentät starttaavat samalta viihtyisältä klubirakennukselta, jonne on ilmainen kuljetus. Kaikki on vaivatonta ja helppoa, joten golfari voi keskittyä vain rentoutumiseen.”

Leppoisampi Pasha on taas klubipelaajalle lomagolfia rennoimmillaan. Pasha on kypsään ikään ennättänyt puistokenttä, jolle on ominaista dogleg-väylät, hyvin sijoitellut bunkkerit ja breikkaavat viheriöt.

Belekin suosituimpiin hotelleihin kuuluvan Sirenen huoneet on remontoitu vuosina 2018-19.  Hyvien golfmahdollisuuksien lisäksi hotelli on kuuluisa erityisesti ystävällisestä palvelustaan.

Hyvätasoinen Sirene sijaitsee Belekin itäisessä päädyssä. Alueen puutarha on viihtyisä ja hiekkarannan lisäksi voit rentoutua kierroksen jälkeen kylpyläosastolla, josta löytyvät mm. kuntosali, uima-allas, sauna ja turkkilainen sauna.  Hotellin yleiset tilat tilat ja neljä Á la carte -ravintolaa ja buffetravintola ovat viihtyisiä.

 

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo