Italia

Rooma

Rooma tarjoaa upean kulttuurin, monipuolisten nähtävyyksien ja valloittavan gastronomian lisäksi hienot olosuhteet golfille. Vuonna 2022 “ikuisessa kaupungissa” pelataan golfin suurtapahtuma, Euroopan ja Yhdysvaltojen välinen Ryder Cup, joten Italian maine golfmaana on nyt kovassa nousussa.

Golfloma Roomassa jää takuuvarmasti jokaisen pelihistoriaan unohtumattomana kokemuksena. Italiassa pelataan rennossa ilmapiirissä, ja golfin lisäksi nautit kierroksen jälkeen italialaisen keittiön antimista ja mauista.

“Rooman keskusta ja sen historia sekä sykkivä tunnelma ovat lyhyen matkan päässä hotellista.”

Hyvätasoinen Hotelli Sheraton on kolmesta rakennuksesta koostuva suuri kokonaisuus, joka sijaitseen Parco de´Medicin 27-reikäisen golfkentän läheisyydessä. Kenttä on maastoltaan melko tasainen ja väylillä on runsaasti vesiesteitä, jotka luovat lisää haasteita ja vaativat tarkkuutta peliin. Kentät tarjoavat lomagolfia parhaimmillaan.

Ajomatkaa niin lentokentälle kuin Colosseumille on kuitenkin vain parikymmentä minuuttia, joten kaupungin nähtävyyksiä ei kannata jättää väliin.

Rooman lounaispuolella sijaitsevassa  Sheraton Parco de’ Medici Rome hotellissa on kolme omaa, paljon kiitosta saanutta ravintolaa. Jokaisessa kolmessa rakennuksessa on myös oma baari. Huoneet ovat raikkaat ja niissä on puulattiat. Golfklubille on kävelymatka tai voit vaihtoehtoisesti käyttää hotellin shuttlea.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo