Turkki

Regnum

Turkki ja Belekin upea golfalue on monen golfaajan ykköskohde. Kentät ovat toinen toistaan hienoimpia, hotellit todella tasokkaita sekä palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä.

Belekin hulppeimpiin kuuluva golfhotelli Regnum on tunnettu loistavista kentistään sekä rennosta tunnelmastaan ja ystävällisestä palvelustaan. Hotelli sijaitsee rannan ja alueen parhaimmistoon kuuluvan Carya golfkentän välissä.

“Caryassa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta kokemuksesta, golfista Turkin tummassa yössä tähtien ja kuun kumottaessa taivaalta.”

Belekin ehdottomaan eliittiin kuuluva Carya Golf on todellinen testi hyvälle pelaajalle, mutta samaan aikaan se tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä myös vähemmän pelaaville. Yhtenä erikoisuutena on valaistus, joka antaa mahdollisuuden iltakierrokseen. Matkaa klubille on hotellilta pitkän par4-väylän verran, mutta hotellivieraille on järjestetty ilmainen kuljetus.

Regnumin laadukkaan hotellin tyylikkäät oleskelutilat, buffetravintola sekä neljä Á la Carte –ravintolaa kutsuvat viihtymään pelipäivän päätteeksi. Iltaa voi jatkaa myös alueen yhdeksässä baarissa. Huoneet ovat tilavia, ja lomalla voit hyödyntää hotellin tasokasta kylpyläosastoa.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo