Arabiemiraatit

Ras al Khaimah

Arabiemiraatit on monen golfaajan ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen lomailuun ympäri vuoden ja merivesi on 25-asteista talvikuukausinakin. Hotellit ovat laadukkaita ja pitkät rannat valkohiekkaisia. Ja parasta kaikessa: golfkentät ovat tasokkaita ja aina hyväkuntoisia.

Ras al Khaimah on Arabiemiraateista pohjoisin. Olosuhteet ovat huippuluokkaa, mutta hintatasoltaan Ras al Khaimah on esimerkiksi naapurissa sijaitsevaa Dubaita selkeästi edullisempi.

”Kentällä on yhdeksän valaistua reikää joten päivän päätteeksi voit kokea ainutlaatuisen kierroksen iltagolfia.”

Al Hamra on korkeatasoinen, hyvin muotoiltu kenttä, joka on aina moitteettomassa pelikunnossa. Matkaan voi yhdistää myös kierroksen yhdellä  Arabiemiraattien hienoimmista kentistä, Al Zorahissa.

Pelipäivän päätteeksi pääset nauttimaan rantalomailusta hotellin edessä avautuvalla upealla hiekkarannalla ja laajalla allasalueella tai voit rentoutua tasokkaassa spassa. Hotelli sijaitsee lähellä Al Hamra Marinaa, josta löytyy kauppakeskus ja muita ajanviettomahdollisuuksia.

Hotelli Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort on ihanteellinen valinta golfarille. Hotelli sijaitsee meren ja golfkentän äärellä. Sieltä on kävelymatka golfklubille. Upea yksityinen hiekkaranta, puistoalueet ja kaksi allasaluetta tekevät lomailusta nautittavaa. Yleiset tilat ovat kauniisti arabialaiseen tyyliin sisustettu. Huoneet ovat tilavat ja niissä on parveke.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo