Portugali

Praia D’el Rey

Portugalissa riittää lämpöä ja pelikausi on parhaimmillaan niin alkukeväällä kuin loppusyksyllä. Erinomaiset kentät, suorat lennot, edullinen hintataso ja monipuoliset aktiviteetit luovat mahtavan golflomakohteen. Ystävällinen palvelu, rento ilmapiiri ja monipuolinen ruoka- ja juomakulttuuri takaavat elämyksellisen matkan.

Portugalin rannikolla Lissabonista pohjoiseen sijaitseva, Euroopan parhaiden golfresortien joukkoon monta kertaa valittu Praia D’el Rey tarjoaa asiakkailleen golf- ja lomaelämyksiä perinteisessä portugalilaisessa ympäristössä. Resort sijaitsee upealla paikalla meren rannalla. 

“Praia D'El Reyn golfkenttä on klassikko ja sen merenrannassa kulkevat väylien maisemat kruunaavat kierroksen.”

Praia D’el Reyn resortin oman kentän lisäksi aivan läheisyydessä on kolme erinomaista kenttää: West Cliffs, Royal Obidos ja Bom Sucesso. Harvalla golfalueella on näin hyvä tarjonta maailmanluokan kenttiä kuin Portugalin Silver Coastilla.

Praia D’el Reyn resorthotelli on laadukas ja avarat, tyylikkäät oleskelutilat ja kauniisti sisustetut huoneet takaavat viihtyvyyden. Resortin ulkopuolella, läheisissä pikkukaupungeissa pääset aistimaan myös ainutlaatuista historiaa ja tunnelmaa.

Hyvätasoinen Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resorthotelli sijaitsee upealla paikalla meren rannalla resortin oman golfkentän kupeessa. Avarat, tyylikkäät oleskelutilat ja kauniisti sisustetut huoneet, joissa on parveke tai terassi sekä näkymät puutarhaan tai golfkentälle. Spa-osastolla on käytössäsi myös sisäallas, sauna, kuntosali ja hoitoja. Hotellin ravintoissa pääset nauttimaan hyvästä palvelusta ja paikallisen keittiön antimista.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo