Tšekki

Praha

Tšekin tasavalta on lyhyen lentomatkan päässä, joten kohde sopii hyvin myös viikonloppumatkaksi. Pääkaupungin Prahan läheisyydessä on useita loistavia kenttiä ja maan suuringolfkeskus Konopište sijaitsee noin 40 km Prahasta etelään. Lisäksi Länsi-Tšekeistä löytyy ihastuttava Karlovy Varyn kypyläkaupunki golfkenttineen.

Prahan kaupunkilomaan on helppo yhdistää golfkierrokset maan upeimmilla kentillä. Albatross on Euroopan Tourin osakilpailun kisanäyttämö. Black Bridge, Parague City ja Katstejn ovat pääkaupungin lähellä, joten kierroksen jälkeen ehtii nauttia myös kaupungin sykkeestä.

“Aivan Prahan läheisyydestä löytyy kenttiä leppoisasta puistokentistä aina näyttäviin Championship -kenttiin.”

The Icon hotelli sijaitsee Prahan ydinkeskustassa lähellä Václavin aukiota. Prahan ostoskadut, ravintolat ja muut palvelut ovat heti ulottuvillasi.

Neljän tähden boutique -hotelli The Icon on suunniteltu ja kunnostettu tyylillä 1800-luvun rakennukseen. Prahan keskustassa sijaitsevan hotellin huoneet ja yleiset tilat on sisustettu yhdistelemällä modernia ja perinteistä tyyliä. Hotellissa on ravintolan ja baarin lisäksi myös taidegalleria.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo