Irlanti

Portmarnock

Irlanti lukeutuu eturivin golfkohteisiin maailmassa. Vihreän saaren upeat maisemat, tuuliset rannikot ja arvostetuimpien kenttäsuunnittelijoiden luomukset takaaavat uskomattomat pelikokemukset. Dublinin kaupungin ympäristöstä löytyy 50 km säteeltä 68 golfkenttää, joiden joukossa on monia maailmanluokan kenttiä ja parhaita links-kenttiä

Portmarnock Hotel & Links Golfresort on erinomainen tukikohta golfarille. Hotellin yhteydessä oleva Bernard Langerin suunnittelema links-kenttä on  tasokas ja haastava. Matkan aikana kannattaa pelata myös 1800-luvun lopussa perustettu The Island Golf.

“Portmarmockissa koet aitoa irkkutunnelmaa niin kentällä kuin jälkipeleissä kierroksen jälkeen.”

Vajaan puolen tunnin päässä Dublinin lentoasemalta sijaitse Portmarnock Hotel & Links on kodikas ja hyvätunnelmainen hotelli.  Irlannin sää saattaa olla yhtä arvaamaton kuin golfkierros ja saatat kokea neljä vuodenaikaa yhden päivän aikana. Sateellakin irlantilaisten ystävällisyys kuitenkin lämmittää vierailijaa.  Golfloma Irlannissa kuuluu ainakin kerran elämässä jokaisen golfarin suunnitelmiin.

Portmarnock Hotel & Links Resort  on aiemmin ollut viskeistä tunnetun Jamesonin perheen kotitalo. Hiljattain uusitut mukavat huoneet ovat modernin elegantteja ja viihtyisiä. Hyvätunnelmainen hotellin oma kenttä on vieressä ja läheisyydestä löytyy lukuisia muita golfkenttiä. Tunnelmallisissa ravintoloissa ja hotellin pubissa on mukava jakaa pelikierroksen kokemuksia ja muistoja.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo