Portugali

Oitavos

Portugalissa riittää lämpöä ja pelikausi on parhaimmillaan niin alkukeväällä kuin loppusyksyllä. Erinomaiset kentät, suorat lennot ja monipuoliset aktiviteetit luovat mahtavan golflomakohteen. Portugalilaisten ystävällinen palvelu, rento ilmapiiri ja monipuolinen ruoka- ja juomakulttuuri takaavat elämyksellisen matkan.

Vain parinkymmenen minuutin päässä Lissabonista, luonnonpuiston alueella sijaitsee viihtyisä design-hotelli Oitavos. Se on rakennettu ainutlaatuiseen luontoon Atlantin valtameren rannalle. Hotellin yhteydessä on monissa kenttärankingeissa maailman 100 parhaan kentän joukkoon kuuluva Oitavos Dunes.

“Portugalin parhaaksi kentäksi arvioidussa Oitavos Dunesissa Atlantti on läsnä koko kierroksen ajan. Tämä kenttä pitää itse kokea.”

Linkshenkisen Oitavos Dunesin lisäksi naapurissa on tarjolla Quinta da Marinhan puistokenttä.  Cascais on aivan lähellä eikä matka Lissaboniinkaan kestä kuin puolisen tuntia.

Luonnonpuiston syleilyssä sijaitsevasta elegantista viiden tähden design-hotelli Oitavoksesta on hienot näkymät joko golfkentälle tai Atlantin valtamerelle. Huoneet ovat moderneja ja tyylikäs design jatkuu myös klubitalolla. Hotellissa on neljä ravintolaa, kuntosali ja Spa.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo