Espanja

Mar Menor

Espanja on suomalaisten golfaajien suosikkikohde. Tarjolla on aurinkoa ja lämpöä sekä monia upeita, erinomaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Espanjan lomalla pääset nauttimaan myös maan kiehtovasta kulttuurista ja lumoavista maisemista.

Mar Menor on korkeatasoinen ja monipuoliset palvelut tarjoava golfresort Murcian kaupungin lähistöllä, reilun tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentoasemalta. Alueella on yhteensä kuusi golfkenttää, jotka kaikki ovat legendaarisen Jack Nicklauksen suunnittelemia.

“Mar Menorissa koet viihtyisän hotellin lisäksi tasokasta golfia Espanjan auringon alla.”

Mar Menor on tehty golfaajille. Kaikki on lähellä ja voit keskittyä sataprosenttisesti lempiharrastukseesi. Hotellin oma kenttä on mukavan leppoisa ja käytössä on myös hyvin suunnitellut harjoittelualueet. Yhdistelemällä kierroksia resortin eri kentillä saat mukavaa vaihtelua golflomaasi.

Rauhallisella alueella sijaitseva Intercontinental Mar Menor on kodikas ja hyvätunnelmainen hotelli. Tyylikkäästi sisustetut huoneet ovat tilavat. Hotellialueella on ravintoloiden lisäksi supermarket, pubi ja oma kylpylä.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo