Espanja

Mallorca

Espanja on suomalaisten golfaajien suosikkikohde. Tarjolla on aurinkoa ja lämpöä sekä monia upeita, erinomaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Espanjan lomalla pääset nauttimaan myös maan kiehtovasta kulttuurista ja lumoavista maisemista.

Mallorca on Välimeren lomasaarista perinteikkäin ja saarella on pelattu golfia jo vuosikymmenet. Tyylikkäässä Palman pääkaupungissa on kaikkea mitä voi toivoa: erilaisia ​​ravintoloita, ostoksia ja kulttuuria. Vanhakaupunki sykkii iltaisin ja tunnelma on kansainvälinen.

“Upean lomagolfin lisäksi Mallorcan saari tarjoaa matkalaisille mielenkiintoisen kattauksen kulttuuria ja välimeren keittiön parhaita antimia.”

Palman läheisyydessä on monia upeita golfkenttiä, jotka tarjoavat hyvän mielen lomakierroksia niin vähemmän pelanneille kuin kokeneille golfareille. Korkeatasoisen Son Antemin hotellin välittömässä läheisyydessä on kaksi kenttää.

Viehättävä Son Antem -hotelli sijaitsee upeissa maisemissa Mallorcan saaren eteläosassa.  Palman lentokentällle ja kaupungin keskustaan on kuitenkin vain lyhyt ajomatka. Son Antemin välittömässä läheisyydessä sijaitsee hotellin kaksi kenttää.  Kehuttujen ravintoloiden lisäksi nautintoa tarjoavat spa sekä sisä- ja ulkoaltaat.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo