Espanja

La Sella

Espanja on suomalaisten golfaajien suosikkikohde. Tarjolla on aurinkoa ja lämpöä sekä monia upeita, erinomaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Espanjan lomalla pääset nauttimaan myös maan kiehtovasta kulttuurista ja lumoavista maisemista.

Vain reilun tunnin matkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitsevassa La Sellassa nautit huippuluokan golfista viiden tähden resortissa. Loma-alue kylpee auringossa 300 päivää vuodessa, ja resortista on vain kymmenen minuutin ajomatka Dénian lomakaupunkiin ja alueen parhaille hiekkarannoille. 

”La Sellan ihanteellinen sijainti takaa erinomaiset peliolosuhteet vuoden ympäri.”

27-reikäisen kentän on suunnitellut Masters-voittaja José María Olazábal, ja siellä on pelattu mm. naisten Euroopan Touria. Kolmea yhdeksän reiän kenttää yhdistelemällä saa mukavasti vaihtelua pelimatkan golfpäiviin.

Tasokas ja rauhallinen Denia La Sella sijaitsee Montgón luonnopuiston yhteydessä vain kymmenen minuutin matkan päässä Denian rantakaupungista. La Sellan kentän ja hotellin sijainti luonnonpuiston keskellä välimerellisissä maisemissa on niin rauhoittava.

Kentän vieressä sijaitseva La Sella Resortin viiden tähden hotellin huoneet ovat modernit. Huippuluokan spa ja ravintolanautinnot mahdollistavat täydellisen loman niin, että pelipäivän jälkeen ei välttämättä tarvitse poistua edes resortista.  Hotellin palveluihin kuuluu mm. kolme ravintolaa, kuntosali ja kauneushoitola. Huoneet on sisustettu lämpimään espanjalaiseen tyyliin.  

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo