Espanja

La Manga

Espanja on suomalaisten golfaajien suosikkikohde. Tarjolla on aurinkoa ja lämpöä sekä monia upeita, erinomaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Espanjan lomalla pääset nauttimaan myös maan kiehtovasta kulttuurista ja lumoavista maisemista.

Reilun tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentoasemalta sijaitseva La Manga on korkeatasoinen täyden palvelun golf resort. Se on noussut vuosikymmenien aikana jo legendaksi golfkohteiden joukossa ja kuuluu edelleen Euroopan parhaimmistoon.

“Monipuolisten palveluiden lisäksi La Mangassa on kolme erinomaista kenttää ja upeat harjoittelumahdollisuudet. Golfari ei voi paljon enempää pyytää.”

La Mangan kolmesta kentästä South on alueen maineikkain kilpakenttä ja se on isännöinyt myös European Tourin kisoja. North on puistomainen ja sopii erinomaisesti lomagolfiin. Parin kilometrin päässä sijaitseva West on maastoltaan kentistä mäkisin, ja tarjoaa upeat näkymät.

Hyvätasoinen viiden tähden Prince Felipe -hotelli sijaitsee South ja North -kenttien yhteydessä ja West-kentälle on järjestetty ilmainen kuljetus hotellin puolesta.

Lukuisten liikuntamahdollisuuksien lisäksi resortalueen ympäristö on kuin pieni espanjalainen kylä kahviloineen ja ravintoloineen. La Mangan alueelta löytyy kaikki, mitä aktiivinen golflomailija kaipaa onnistuneelta lomalta.

Puutarhamaisissa maisemissa La Mangan resortin ytimessä sijaitseva Prince Felipe tarjoaa golfarille erinomaiset puitteet helppoon ja tasokkaaseen golflomaan. Hotellin yhteydessä on kaksi ravintolaa ja kaksi baaria sekä tasokas kylpyläosasto, jonka käyttö on ilmaista hotellin asiakkaille. Golflkentät ja muut monipuoliset harrastusmahdollisuudet löytyvät heti hotellin porttien ulkopuolelta.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo