Tšekki

Konopiste

Tšekin tasavalta on lyhyen lentomatkan päässä, joten kohde sopii hyvin myös viikonloppumatkaksi. Pääkaupungin Prahan läheisyydessä on useita loistavia kenttiä ja maan suurin golfkeskus Konopište sijaitsee noin 40 km Prahasta etelään. Lisäksi Länsi-Tšekeistä löytyy ihastuttava Karlovy Varyn kylpyläkaupunki golfkenttineen.

Konopisteessä on pelattavana kaksi 18-reikäistä kenttää. Radecky Course on mäkiseen maastoon rakennettu puistokenttä, joka myötäilee vanhan maatilan maita ja puustoa taidokkaasti. Uudemman D’Este Coursen haasteena ovat lukuisat bunkkerit ja vesi. Näiden kahden lisäksi löytyy 9-reikäinen harjoituskenttä.

“Kaikki on lähellä. Molemmat kentät starttaavat hotellin välittömästä läheisyydestä, joten on helppo pelata kaksikin kierrosta päivän aikana.”

Konopisteen hotelli sopii erinomaisesti viikonloppumatkalle. Kaikki on helppoa ja lomapäivistä pääsee nauttimaan lyhyelläkin lomalla täysipainoisesti. Hotellissa on kaksi hyvää ravintolaa, joiden listoilta löytyvät niin tsekkiläiset kuin kansainväliset ruuat sekä hyvät viinivalikoimat.

Konopisteen linnamainen hotelli sekä samoissa tiloissa toimiva klubi ja ravintola terasseineen ovat kaiken keskipiste.  Huoneet ovat tilavia ja sopivat hyvin golfareille. Lämminhenkisestä resortista löytyy myös kylpylä, jossa on mukava rentoutua ennen illallista.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo