Tšekki

Karlovy Vary

Tšekin tasavalta on lyhyen lentomatkan päässä, joten kohde sopii hyvin myös viikonloppumatkalle. Pääkaupungin Prahan läheisyydessä on useita loistavia kenttiä ja maan suurin golfkeskus Konopište sijaitsee noin 40 km Prahasta etelään. Lisäksi Länsi-Tšekeistä löytyy ihastuttava Karlovy Varyn kypyläkaupunki golfkenttineen.

Rauhallinen Karlovy Varyn alue on tunnettu mm. kuumista lähteistään. Täällä voit rentoutua tyylillä, kuten monet kuninkaalliset jo ennen sinua. Lähialueen golftarjonta on ainutlaatuinen ja tarjolla on perinteisiä puistokenttiä, joissa voi aistia vanhan ajan tunnelmaa. Karlovy Varyn vanha kenttä on klassikko, kun taas Cihelnyn kenttä edustaa hyvin Tsekin uutta kenttäsuunnittelua.

“Hotelli isännöi vuosittaisia kansainvälisiä filmifestivaaleja, ja James Bond elokuvan Casino Royale kohtauksia on kuvattu hotellissa.”

Grandhotel Pupp sijaitsee kukkuloiden syleilyssä virtaavan joen rannalla ja sen ympäristö sekä ilmapiiri muistuttavat pientä idyllistä, mutta hienostunutta kylää kävelykatuineen ja kauppoineen.

Kolmesataa vuotta vanha Grandhotel Pupp on suunnittelultaan neo-barokkityyliä ja tarjoaa asiakkailleen eleganttia luksusta. Huoneet ovat tilavia ja huokuvat klassista tyyliä. Hotellin Spa tarjoaa golf-päivän jälkeen rentoutusta ja erilaisia hoitoja perinteiseen kylpyläkaupunkiin kuuluvalla kokemuksella.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo