Tunisia

Hammamet

Suomalaisgolfarit ovat nauttineet jo pitkään Tunisian ainutlaatuisista sääolosuhteista ja tarunomaisesta tunnelmasta. Pääkaupunki Tunisin ja Soussen puolessa matkassa sijaitsevassa Hammametin kylpyläkaupungissa on mainio golftarjonta.  

Citrus Golfin 45-reikää ovat Ronald Freamin suunnittelemia; kahden hieman erityyppisen 18-reikäisen kentän lisäksi alueella on yhdeksän reiän par 3 -kenttä sekä hyvät harjoittelumahdollisuudet. Les Oliviers –kentän etuysi kulkee tasaisessa oliivilehdossa, kun taas takaysi kiemurtelee helposti kuljettavien kukkuloiden rinteillä. Kumpuilevassa maastossa kulkeva La Foret on maisemaltaan jopa vaikuttavampi ja tarjoaa pelaajilleen enemmän haasteita.

“Kun sään ja hyvien kenttien lisäksi yhtälöön lisätään All inclusive -pakettien edullinen hinta, on päätös pelikauden pidentämisestä Tunisiassa ollut helppo tehdä.”

Lentokentältä tunnin matkan päässä sijaitseva All inclusive -hotelli Sentidon Phenicia on laadukas ja rauhallinen. Muutaman kilometrin Hammametin ulkopuolella sijaitseva valloittava hotelli sijaitsee aivan rannan välittömässä läheisyydessä ja hotellialue on täynnä erilaisia aktiviteetteja.

Golfkentälle on kymmenen minuutin matka ja se taittuu näppärästi shuttle-kuljetuksella. Hammamet on idyllinen ja perinteinen lomakaupunki, jossa kannattaa vierailla golfpäivän päätteeksi. Kylpyläkaupunki on tunnettu Tunisian upeimmista hiekkarannoista.

Neljän tähden Sentido Phenicia hotellissa on pääravintolan lisäksi kaksi á la carte -ravintolaa. Rannalla ja puutarha-alueella on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia (mm. 7 tenniskenttää). Hotellilla on ulko- ja sisäuima-altaiden lisäksi myös oma hiekkaranta. Huoneissa on laattalattiat ja huoneet ovat hyvällä maulla sisustettuja.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo