Turkki

Gloria

Turkki ja Belekin upea golfalue on monen golfaajan ykköskohde. Kentät ovat toinen toistaan hienoimpia, hotellit todella tasokkaita sekä palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä.

Gloria Golf Resort on noussut yhdeksi Belekin arvostetuimmista golfresorteista ja moni valitsee sen kohteekseen vuosi vuoden jälkeen.  Valittavana on merenrannalla oleva Golf-hotelli sekä puutarhan suojissa oleva Verde-hotelli.

“Gloria on Turkin suurin klubi 45 väylällään. Sen upeat kentät testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot sekä palkitsevat hyvät lyönnit reilulla tavalla.”

Glorian golfklubi sijaitsee vajaan kilometrin päässä hotellilta, ja sinne on järjestetty ilmainen kuljetus. Arvostetut 18-reikäiset Old ja New -kentät kuuluvat Turkin kenttien parhaimmistoon ja 9-reikäinen verde-kenttä yllättää positiivisesti.  New Coursen väylät kiertelevät suurten pinjapuiden keskellä ja kentällä on neljän ison tekojärven lisäksi mm. 67 bunkkeria.

Tarkkuutta vaativa Old Coursen väylät on puolestaan kapeahkoja ja pinjapuiden varjostamia.

Kaikki Gloria resortin hotellit ovat korkeatasoisia, ja ne on tunnettu hyvästä ja lämminhenkisestä palvelusta. Kiitosta saaneita ravintoloita on useita. Resortalue tarjoaa todella monipuoliset vaihtoehdot aktiiviselle liikkujalla. Uima-altaiden lisäksi voi rentoutua myös kilometrin pituisella uimarannalla.

Tyylikäs useista rakennuksista koostuva Gloria Verde Resort sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa pinjametsikön keskellä. Hotelli on tunnelmaltaan rauhallinen. Tasokas all inclusive -tarjoilut ja viihtyisät oleskelutilat ovat saaneet kiitosta. Hotellilla on hyvätasoinen Thalassoterapiakeskus, jossa on mm. merivesiallas, sauna ja turkkilainen sauna.

Gloria Golf Resortin korkeatasoinen, useista rakennuksista koostuva hotelli on monen suosikki. Laajalla puutarha-alueella on kaksi uima-allasta ja uimaranta löytyy aivan vieressä. Tyylikkäät oleskelutilojen ja laadukkaiden ravintoloiden lisäksi hotellin kylpyläosastolla on mm. uima-allas, sauna sekä turkkilainen sauna.

Viiden tähden Gloria Serenity sijaitsee 200 m päässä Gloria Golfista ja 2,5 km Gloria Verdestä ja tarjoaa niin ikään tasokasta asumista golfloman ajaksi.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo