Arabiemiraatit

Dubai

Dubai on takuuvarma golfkohde kaikkina vuodenaikoina.  Vain kuuden tunnin suoran lennon päästä löytyy keskitalvellakin ihanteellinen ilmasto, lämmin meri ja loistohotelleja upeine golfkenttineen.  

Dubai on jännittävä sekoitus itämaista eksotiikkaa ja modernia suurkaupunkia. Auringon kimaltaessa loistohotellien ja korkeiden tornitalojen julkisivuissa kantautuu minareeteista rukouskutsu. Ylellisten, ilmastoitujen ostoskeskusten sekä kultabasaarien uskomattoman runsaat valikoimat yllättävät useimpien odotukset. Dubaissa on useita maailman tasokkaimpiin luokiteltuja golfkenttiä. Kentät ovat pääosin haasteellisia ja aina erinomaisessa kunnossa.

Dubaissa pääset pelaamaan goflkenttiä, jotka ovat arvostettu aivan maailman parhaimpien joukkoon. Arabiemiraateissa on tarjolla aina laadultaan huippukuntoisia väyliä ja viheriöitä. Esimerkiksi monia ammattilaiskilpailuja isännöinyt Emirates Golf on jo Dubain klassikko.

“Dubai on hieno yhdistelmä ensiluokkaista golfia ja tasokasta kaupunkilomailua.”

Montogomerie Golf ja Els Golf ovat nimensä mukaisesti legendojen suunnittelemia.  Näillä kentillä on tarjolla leveitä links-henkisiä väyliä ja suuria näyttäviä viheriöitä

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo