Irlanti

Druids Glen

Irlanti lukeutuu eturivin golfkohteisiin maailmassa. Vihreän saaren upeat maisemat, tuuliset rannikot ja arvostetuimpien kenttäsuunnittelijoiden luomukset takaaavat uskomattomat pelikokemukset. Dublinin kaupungin ympäristöstä löytyy 50 km säteeltä 68 golfkenttää, joiden joukossa on monia maailmanluokan kenttiä ja parhaita links-kenttiä.

Tunnin matkan päässä Dublinin lentoasemalta sijaitseva viiden tähden Druids Glen Hotel & Golf Resort tarjoaa viiden tähden palveluiden lisäksi huippuluokan golfkokemuksen upeissa irlantilaismaisemissa. Hotellin yhteydessä on kaksi upeaa golfkenttää, Druids Glen ja Druids Heath. Haasteiden lisäksi kentän väylillä kohtaat kierroksella historiallisia maamerkkejä sekä meri- ja vuorinäkymiä. 

“Druids Glenissä on pelattu monia ammattilaiskisoja, mm. Irish Open ja Seve Trophy.”

Druids Glen on puistokenttä, jota on kutsuttu myös Irlannin Augustaksi. Isojen puiden reunustamat väylät, useat vesiesteen ja kauniit kukkaistutukset luovat tälle kentälle taianomaisen tunnelman.  Druids Heath on avarampi inland links -henkinen kenttä.

Druids Glenin oma yli 400-vuotta vanha klubirakennus tarjoaa loistavan startin ja päätöksen ainutlaatuiselle golfkierrokselle. Samaa eleganttia mutta rentoa tunnelmaa on tarjolla koko loman ajan viihtyisän resortin ravintoloissa.

Druids Glen Hotel & Golf Resort golfhotelli sijaitsee kauniissa ja tunnelmallisissa maisemissa Irlannin nummilla Wicklow vuorten ja Irlannin meren välissä. Tyylikkään hotellin huoneet ovat hyvätasoiset ja resortista löytyy tasokas spa. Hotellin ravintolassa on tarjolla tasokasta ruokaa ja iltaa jatketaan hyvätunnelmaisessa irkkupubissa.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo