Itävalta

Diamond

Itävalta on nouseva matkailumaa, joka yllättää loistavalla golftarjonnallaan. Hienojen golfkenttien lisäksi Itävallan kaunis luonto viinialueineen on vain vain muutaman tunnin lentomatkan päässä. 

Diamond Country Club on Itävallan golfin helmi, joka on suunniteltu keskelle kiehtovaa viinialuetta.  Se on Itävallan golfkeskuksista ainoa, jossa on järjestetty Euroopan Tourin osakilpailuja.

“Golfin lisäksi Itävallassa pääset tutustumaan Wachaun viinilaaksoon ja maan kiehtovaan historiaan.”

Vaativamman kisakentän lisäksi Diamond Country Clubilta löytyy leppoisampi 18-reiän Country-kenttä. Lähialueella on mahdollisuus pelata myös muita houkuttelevia golfkenttiä, kuten esim. Adamstal ja Schloss Schönborn.

Viehättäviin Itävaltalaisiin viinimaisemiin sijoittuva laadukas Diamond Country Clubin hotelli on yhdistelmä vanhaa kartanoa ja uudempia hotellirakennuksia. Kaikki on lähellä ja Diamondin omat kentät löytyvät vain muutaman askeleen päässä hotellihuoneista aivan kentän läheisyydessä. Hotellissa on kaksi viehättävää  ravintolaa ja viinitupa. Boathousessa syödään aamiaiset ja osa illallisista, ja klubirakennuksen ravintolassa on myös mahdollista illastaa. Hyvätunnelmaisen Diamond hotellin huoneet on tilavat ja tyylikkäästi sisustetut.

Retki Wachaun viinilaaksoon ja tiloille ja illallinen 1000-luvulla perustetussa Danube-joen varrella sijaitsevassa Dürnsteinin historiallisessa pikkukaupungissa ovat varmasti ikimuistoisia tuliaisia Itävallan golflomalta.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo