Espanja

Costa de la Luz

Espanja on suomalaisten golfaajien suosikkikohde. Tarjolla on aurinkoa ja lämpöä sekä monia upeita, erinomaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Espanjan lomalla pääset nauttimaan myös maan kiehtovasta kulttuurista ja lumoavista maisemista.

Andalucian Atlantin puoleinen rannikko, Costa de la Luz on aina ollut espanjalaisten suosiossa. Costa de la Luzilla golfaria odottavat aurinko, rento lomailu sekä miellyttävät ja laadukkaat golfkentät. Noin 2,5 tunnin matkan päässä Malagasta sijaitseva alue on tunnettu upeista hiekkarannoista, mutta myös monista tasokkaista golfkentistä.

“Seve Ballesterosin mestarityö Novo Sancti Petri tarjoaa kaksi hienoa kenttää.”

36-reikäinen Novo Sancti Petri on Espanjan suurimpia ja arvostetuimpia klubeja. Klubin läheisyydestä löytyy kaikkiaan neljä huippuluokan puistokenttää, jotka takaavat haastavat, mutta samaan aikaan miellyttävät kierrokset.

Elegantti ja tilava Royal Andalus sijaitsee kuusi kilometriä pitkän La Barrosa -rannan edustalla Novo Sancti Petrissä. Rauhallinen hotellin ympäristö on aktiivilomailijan paratiisi. Puhdasvetisen rannan ja golfin lisäksi tarjolla on mm. tenniskentät, kuntosali ja ratsastusmahdollisuudet. Illalla golfaria hemmottelevat hotellin kylpylä ja kolme erilaista ravintolaa

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo