Espanja

Costa Daurada

Espanja on suomalaisten golfaajien suosikkikohde. Tarjolla on aurinkoa ja lämpöä sekä monia upeita, erinomaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Espanjan lomalla pääset nauttimaan myös maan kiehtovasta kulttuurista ja lumoavista maisemista.

Costa Daurada on Espanjan kiinnostavimpia nousevia golfalueita. Katalonian kultarannikolla on seitsemän hienoa golfkenttää, jotka kilpailevat tasavertaisesti Euroopan huippukenttien kanssa.

“Golfin lisäksi pääset nauttimaan katalonian keittiön kuuluisista herkuista ja tuoreista meren antimista.”

Suurin ja tunnetuin golfklubeista on Greg Normanin suunnittelema mahtava kolmen kentän ja 45 väylän Luminen golfkeskus. Maisemiltaan vaikuttavin on puolestaan Robert Trent Jonesin suunnittelema Bonmont. Täällä pääset nauttimaan golfin rajattomista riemuista, sillä kaikki kierrokset ovat unlimited.

Aivan Saloun kaupungin läheisyydessä, Luminen kentän vieressä sijaitseva Hotel Estival Park tarjoaa hyvätasoisen majoituksen lisäksi monipuoliset ja laadukkaat palvelut.

Hotelli Estival Park sijaitsee Saloun kaupungin kupeessa La Pineden alueella. Luminen 45-reikäinen golfkenttä on aivan hotellin läheisyydess, ja muut kentän lyhyen ajomatkan päässä. Suuri Spa-alue on hotellivieraiden käytössä ja  hotellin ravintolapalvelut ovat saaneet kiitosta golfvierailijoilta.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo