Ranska

Cannes

Tyylikäs Cannes tarjoaa tasokkaat puitteet lomailuun Välimeren rantamaisemissa. Vierailun Etelä-Ranskassa kruunaa alueen kiehtovat ja kauniit golfkentät. Hyvän lentoyhteyden ansiosta Cannes sopii hyvin myös pitkän viikonlopun kohteeksi.

Ranskan kenttätarjonta on yllättänyt monet ja se on noussut yhä useamman golfarin ykköskohteeksi. Cannesin erinomainen ravintolatarjonta, hyvät ostosmahdollisuudet, upeat rannat ja mielenkiintoiset nähtävyydet takaavat ettei lomapäivinä ole tylsää.

“Cannesin alueen kentillä on helppo viihtyä. Ne sopivat hyvin sekä aloittelijoille että myös edistyneemmille golfaajille.”

Noin puolen tunnin säteellä Cannesista sijaitsee useita erinomaisia golfkenttiä. Tarjolla on hyväkuntoisia väyliä ja tyylikästä ranskalaisgolfia mm. Saint Donat’n, Claux Amic’n, Grande Bastiden ja Opio Valbonnen klubeilla.

Hotel Montaigne & Spa sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä La Croisettelta ja Cannesin keskustan rannoilta. Lähistöllä on myös myös Forvillen provencelainen ruokatori ja Cannesin satama. Hotellissa on modernit ja viehättävät yleiset tilat sekä spa, jossa on turkkilainen sauna, sisäuima-allas ja poreallas.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo