Portugali

Campo Real

Portugalissa riittää lämpöä ja pelikausi on parhaimmillaan niin alkukeväällä kuin loppusyksyllä. Erinomaiset kentät, suorat lennot, edullinen hintataso ja monipuoliset aktiviteetit luovat mahtavan golflomakohteen. Portugalilaisten ystävällinen palvelu, rento ilmapiiri ja monipuolinen ruoka- ja juomakulttuuri takaavat elämyksellisen matkan.

Reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä sijaitseva tasokas CampoRealin resort on koti myös hotellin omalle 18-reikäiselle golfkentälle. Kenttä kulkee komean viininviljelyasalueen läpi ja paikoin myös vesi tulee peliin.

“Hotelli sijaitsee loistopaikalla, koska Lissaboniin on lyhyt matka. Pohjoisessa puolen tunnin ajomatkan päässä odottavat puolestaan Praia D’el Rey ja sen lähikentät.”

Tämä luonnon keskellä sijaitseva Dolce CampoRealin hotelli on tunnettu hyvästä palvelusta sekä kauniista maisemista. Golfkenttä on hotellin yhteydessä lyhyen kävelymatkan päässä.

Laadukkaassa Dolce CampoRealin Hotellissa on erinomainen tunnelma ja mainiot palvelut. Golfin lisäksi tarjolla on buffet- sekä a la carte ravintola, pubi, uima-allasbaari, kuntosali, spa ja sauna. Hotellin vieressä on myös kaksi tenniskenttää sekä hevostallit.  Hotellihuoneiden lisäksi resortissa on huoneistoja.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo