Bulgaria

Cape Kaliakra

Mustanmeren rannalla sijaitseva Bulgaria on kasvanut yhdeksi Euroopan suosituimmista lomakohteista, ja nyt sen asema vahvistuu myös golfareiden keskuudessa. Cape Kaliakran loma-alue on suunniteltu ensisijaisesti golfareille ja se pystyy tarjoamaan kokeneellekin matkailijalle upeita golfelämyksiä.

Cape Kaliakran kentillä pelaat ainutlaatuisen dramaattisissa Mustanmeren maisemissa. Bulgariasta löytyy tällä hetkellä muutama Euroopan kiinnostavimpiin kuuluvaa kenttää, joten mielenkiintoisia väyliä on tarjolla koko peliviikon ajaksi.

“Et löydä näin ainutlaatuista kenttää mistään muualta tällä planeetalla, totesi Gary Player Thracian Cliffsistä.”

Vuonna 2011 avattu, Gary Playerin suunnittelema Thracian Cliffs on ehkä se kaikkein unohtumattomin kokemus. Sen rinnalla naapurikentät Black Sea Rama ja Lighthouse Golf täydentävät hienosti pelikokemuksen.

Lighthouse Golf & Spa Resortin hotelli sijaitsee upealla paikalla Mustanmeren rannalla ja Lighthouse golfkentän yhteydessä.  Hyvätasoisesta hotellista aukeaa upeat näkymät golfkentälle ja merelle. Lighthousesta löytyy iso kylpyläosasto, jossa on uima-allas ja sauna. Pääravintolan lisäksi hotellissa on á la carte ravintola. Hotellin oma golfkenttä sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä ja alueen muille kentillä matkaa on 10 minuuttia.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo