Teneriffa

Buenavista

Kanariansaarten ilmasto on ympäri vuoden ihanteellinen golfaamiseen.  Teneriffan pohjoisrannalla sijaitseva Buenavista on saarten komeimpia golfkenttiä, joka on suunniteltu ainutlaatuisiin meri- ja vuoristomaisemiin. Luonnonkauniin kentän yhteydessä sijaitseva kylpylähotelli tarjoaa monipuoliset palvelut ja tilat rentouttavaan yhdessäoloon ja lomailuun.

Buenavista Golfin taustalla on jylhä vuori ja edessä kirkkaana kimalteleva Atlantin valtameri. Espanjalainen golfikoni Severiano Ballesteros on luonut kentän, jota verrataan Kalifornian Pebble Beachiin, mutta ilman ruuhkia  ja kalliita greenfee-maksuja.

“Tarvitaan Seve Ballesteroksen kaltainen golflegenda luomaan jotain näin ainutlaatuista. Tuntuu kuin väylät jatkuisivat mereen ja löisit kohti alhaalla välkehtiviä aaltoja.”

Viiden tähden Vincci Buenavista -hotellin tilavat Superior-huoneet ovat viihtyisiä, ja kenttä on aivan hotellin vieressä. Hotellin monipuolisiin palveluihin kuuluu mm. kylpylä. Läheinen Buenavista on aito espanjalaiskylä, jonne on helppo tehdä kävelyretki.

Tunnelma niin kentällä kuin hotellissa on mukavan rento ja ystävällinen. Puerto de la Cruzin kaupunki sijaitsee puolen tunnin bussimatkan päässä, ja vapaapäivänä voit halutessasi tehdä retken tähän viehättävään kaupunkiin tai lähteä ihailemaan Teiden maisemia.

Tasokas ja tunnelmallinen viiden tähden Vincci Buenavista-hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla vuorten syleilyssä.  Hotellista avautuu huikeat maisemat golfkentän yli Atlantille. Superior-huoneet ovat tilavia lämminhenkisiä kahden hengen huoneita, joissa parveke tai terassi. Luksusta  tuovat tilavat kylpyhuoneet ja erillinen pukeutumistila. Laadukkaan ravintolan lisäksi hotellissa on myös spa-osasto.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo