Brasilia

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro on kuuluisa ainutlaatuisesta tunnelmastaan, kauniista rannoistaan ja sambakarnevaaleistaan. Rion sydämessä, Cobacabanalla  ja Ipaneman ranta-alueella voit nauttia auringosta, surffata, pelata rantalentopalloa ja siemailla raikasta limellä maustettua caipirinjaa. Vuoden 2016 olympialaisten myötä maa nousi listoille myös nousevana golfmaana.

Olympialaisten näyttämönä toimineen Olympic Golfin lisäksi ovensa vierailijoille ovat avanneet Gavian ja Ithanhagan yksityisklubit. Kaikki kolme ovat hienoja, mutta samalla hyvin erityyppisiä kenttiä. Keskelle Rio de Janeiron kaupunkia sijiaitseva maan vanhin klubi, Itanhaga  löytyy upeista maisemista vuorten syleilyssä. Kenttä on kasvillisuudeltaan ainutlaatuinen.

“Rion Olympic Golf on upea suunnittelutyö, joka sai kisoihin osallistuneilta pelaajilta ylistystä.”

Rion linkshenkinen Olympic Course sijaitsee puolestaan Barran alueella, puolisen tuntia keskustasta. Gavian kenttä koostuu kahdesta hyvin erityyppisestä ysistä, joilla päästää myös viidakkomaisemien tunnelmaan.

Riossa voit valita majoituksen läheltä Ipanemaa tai Leblondin aluetta, ja erinomainen vaihtoehto on myös Barra, jossa hotellien taso on korkea. Esimerkiksi upea viiden tähden Grand Hyatt Barra sijaitsee kauniilla rannalla ja parvekkeilta avautuvat merimaisemat. Hotellista on myös lauttayhteys läheiselle Olympic Golf -kentälle.

Upea viiden tähden Grand Hyatt Barra sijaitsee rauhallisella alueella, josta helppo lähestyä Rioa ja sen kenttiä. Olympialaisten kilpailukentälle pääsee lautalla. Hotelli on kauniilla paikalla rannan läheisyydessä ja se yleiset tilat ovat ylelliset ja kauniisti sisustettu. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettu ja parvekkeilta avautuu kauniit maisemat joko merelle tai laguuniin. 

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo