Kypros

Aphrodite Hills

Rakkauden jumalatar Afroditen kerrotaan syntyneen meren kuohuista Pafoksessa, Kyproksen saarella. Tätä hienompaa paikkaa golfkentälle on vaikea löytää. Kypros onkin täydellinen matkakohde golfista ja auringosta nauttivalle. 

Kyproksen upea ilmasto mahdollistaa lähes ympärivuotisen golfaamisen, ja tarjolla on yksi Välimeren hienoimmista golfkattauksista. Tasokas Aphrodite Hills sijaitsee jylhissä vuorimaisemissa noin parinkymmenen kilometrin päässä Pafoksen kaupungista. 

“Upeat meri- ja vuorimaisemat sekä sydämelliset kreikkalaistunnelmat valloittavat golflomailijan.”

Aphorodite Hills kentästä on jo muodostunut Kyproksen golfikoni. Sen mieleenpainuvat väylät ja postikorttimaisemat  piirtyvät muistoihin. Aivan golfresortin läheisyydessä sijaitsee myös toinen fantastinen kenttä, vuonna 2010 avattu Sir Nick Faldon mestariteos Elea Golf.

Aphrodite Hillsin resort-alueen tasokas ja tyylikäs hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla tarjoten upeat maisemat Välimerelle. Resortin todella monipuoliset palvelut ja golfkenttä löytyvät vain lyhyen kävelymatkan päästä.

Tasokas ja tyylikäs Aphrodite Hilllsin hotelli sijaitsee postikorttimaisemissa korkean mäen laella. Hotellia ympäröi Aphroditen golfkenttä. Hotellista löytyy avarat ja loisteliaat oleskelutilat ja tyylikkäästi sisustetut huoneet. Tarjolla on mm. kaksi uima-allasta ja korkeatasoinen spa sekä aktiviteetteja kuten biljardi, kuntosali ja tenniskenttä.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.








   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo