Espanja

Almerimar

Espanja on suomalaisten golfaajien suosikkikohde. Tarjolla on aurinkoa ja lämpöä sekä monia upeita, erinomaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Espanjan lomalla pääset nauttimaan myös maan kiehtovasta kulttuurista ja lumoavista maisemista.

Almerimarin pieni rannikkokaupunki sijaitsee noin 200 km päässä Malagasta itään. Tämä vehreä keidas on rauhallisempi ja perinteisempi kuin Malagan toisella puolella sijaitseva Costa del Sol. Aurinko paistaa kuitenkin yhtä varmasti ja sää on lähes aina suotuisa golfaamiseen.

“Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka Almerimarin vilkkaalle Marinan alueelle, joka on yksi Espanjan suurimmista huvivenesatamista.”

Hotelli Golf Almerimar sijaitsee golfkentän välittömässä läheisyydessä. Almerimar Golfin 27 väylän kenttäkokonaisuuden ovat suunnitelleet Ron Kirby ja Gary Player. Lähiseudulta löytyy myös noin 20 minuutin ajomatkan päässä oleva Playa Serenan kenttä.

Hotel Golf Almerimarin yleiset tilat ovat raikkaat ja valoisat, ja sen huoneet sisustettu moderniin tyyliin. Kierroksen jälkeen on helppo rentoutua uima-altailla ja pelata jälkipelit hotellin ravintoloissa. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka Almerimarin vilkkaalle Marinan alueelle, josta löytyy useita ravintoloita ja kauppoja. Kauniilla wellness-alueelta on poreallas, sauna, turkkilainen sauna, kuntosali ja mahdollisuus hierontaan ja erilaisiin hoitoihin.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo