Espanja

Alcaidesa

Espanja on suomalaisten golfaajien suosikkikohde. Tarjolla on aurinkoa ja lämpöä sekä monia upeita, erinomaisessa kunnossa olevia kenttiä ja kauniita golfresorteja. Espanjan lomalla pääset nauttimaan myös maan kiehtovasta kulttuurista ja lumoavista maisemista.

Alcaidesa on rauhallinen lomakeskus, joka sijaitsee ainutlaatuisessa ympäristössä Costa Del Solin eteläisimmässä kärjessä. Golfkentiltä avautuvat upeat maisemat Gibraltarille ja aina Afrikan puolelle Atlasvuoristolle saakka.

“Alcaidesassa koet kahden erityyppisen kentän lisäksi andalusialaista tunnelmaa parhaimmillaan.”

Alueen kentistä vanhemman eli Linksin kauniit väylät ovat kiehtovia ja kentällä on myös korkeuseroja. Hulppean klubitalon toisella puolella sijaitseva Heatland-kenttä puolestaan tarjoaa vaihtelevia maisemia ja vesiesteitä aina merenrannasta kauniille nummille ja laaksoon.

Espanjalaisen pienen kylän tyyliin rakennetun Hotelli Aldianan huoneet ovat viihtyisät ja tunnelma All Inclusive -hotellissa hyvin rento ja kodikas. Hotellissa on buffet- ja á la carte -ravintolan lisäksi pub, yökerho, uima-allasbaari, tennisbaari, viinikellari, spa ja sauna. Hotelli Aldiana sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä golfkentistä, ja kentille on järjestetty säännölliset kuljetukset.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

   (0,34 €/min + pvm/mpm)
  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo