Marokko

Agadir

Marokko on noussut yhdeksi tämän hetken suosituimmista lomakohteista. Agadiriin pääset nyt suorilla lennoilla, joten arabimaan eksotiikka ja modernin golfkohteen palvelut ovat entistä lähempänä. Golfarille Marokon ilmasto on täydellinen – näin takuuvarmaa aurinkokohdetta ei talvikaudelle lähempää juuri löydy.

Golf Les Dunesin golfkeskuksesta löytyy kolme kiehtovaa yhdeksän reiän kokonaisuutta, joilla kaikilla on oma luonteenpiirteensä. Upeissa merenrantamaisemissa sijaitsevan Tazegzout Golfin lisäksi kannattaa ottaa ohjelmaan nimensä mukaisesti meren läheisyydessä oleva Golf de L´Ocean.

“Marokko tarjoaa elämyksiä ja eksotiikkaa niin golfkentillä kuin niiden ulkopuolellakin.”

Agadir tarjoaa elämyksiä, eksotiikkaa ja hyvää golfia. Lisämausteena saat nauttia hienoista hiekkarannoista ja arabialaisesta tunnelmasta.  Ilmasto on golfille suopea, joten kentät ovat ympärivuoden hyvin hoidettuja ja hienossa kunnossa.

Iberostar Founty Beachin on lomailijan kannalta täydellisessä paikassa. Merenrannalla sijaitseva hotelli kylpee auringossa läpi vuoden. Valo on maaginen ja täällä voit todistaa ainutlaatuiset auringonlaskut.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi tähän kohteeseen mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.
   0300 870 520

  info@ongolf.fi

  Vastuullinen matkanjärjestäjä:
  TravelOn Matkat Oy
  Turveradantie 17
  02180 Espoo