Golfmatkat | Turkki, Belek

Belek on synonyymi erinomaisille golfkentille ja laadukkaille hotelleille. Kentät ovat toinen toistaan upeampia, hotellit todella tasokkaita, palvelu hyvää ja ystävällistä. Tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä – ei ainakaan näin edullisesti! OnGolfin pelimatkoille golfaria houkuttelee myös all inclusive –pakettien tuoma helppous.

Belek tarjoaa vaivatonta lomailua ensiluokkaisessa golfkohteessa

Golfloma Belekissä on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä, kun aurinko paistaa mutta lämpötila ei nouse tukalan kuumaksi.

Belekissä on 14 täysimittaista kenttää lähes vieri vieressä. Ne ovat maisemiltaan puistomaisen vehreitä, pelillisesti antoisia ja vaihtelevia. Maasto on melko tasaista, mutta väylien onnistunut muotoilu tuo vaihtelua ja haastetta peliin.OnGolf-matkoilla voit myös nauttia harvinaista herkkua: Pääset pelaamaan prime time -startteihin aamupäivällä. Ne edellyttävät varaamista jopa vuotta aikaisemmin ja olemme sen hoitaneet puolestasi OnGolf-pelimatkoilla.

Goflomalla Belekissä saat kaupan päälle aina myös aimo annoksen turkkilaista vieraanvaraisuutta. Belek on ennen kaikkea upea golfkohde, mutta hotellien monipuoliset aktiviteetit ja kilometrien mittainen hiekkaranta tuovat varmasti lisämukavuutta lomailuun. Huippuhotellit tarjoavat erinomaisen golfin lisäksi laadukkaat all inclusive –paketit eli kun golfloman hintaan sisältyvät myös ruoat ja juomat, on Belekin golfloma helppo perustella.

OnGolfin pelimatkoilla majoitutaan viiteen eri hotelliin. Lisätietoa Belekin kentistä ja hotelleista löydät kohdesivuilta.

Belekin kohteet:

Belek
Gloria Golf

Alk. 1490,-
Lähdöt 13.11. ja 20.11.2021

Katso lisää
Monen Belekin kävijän suosikki Gloria Golf, joka levittäytyyy laajalle puutarhamaiselle ranta-alueelle.

Belek
Titanic Deluxe

Alk. 1390,-
Lähdöt 30.10. ja 6.11.2021,
joulumatka 22.12, uudenvuodenmatka 29.12.2021

Katso lisää
Tasokkaan hotellin lisäksi matkan kruunaa vieressä sijaitseva 27 reikäinen Titanicin golfkenttä. Kenttä laajenee syksyllä 2021 vielä yhdellä 9:llä.

Belek
Sirene

Alk. 1290,-
Lähdöt 6.11.-20.11.2021

Katso lisää
Pelaa kahdella huippukentällä. PGA Sultan on pitänyt asemansa alueen parhaiden kenttien joukossa ja leppoisampi Pasha tarjoaa lomagolfia rennoimmillaan.

Belek
Gloria Verde

Alk. 1490,-
Lähdöt 3.10.-17.10. sekä 29.10. ja 6.11.2021

Katso lisää
Belekin eturivin kenttiin kuuluvat Old ja New testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot ja palkitsevat hyvät lyönnit reilulla tavalla.

Belek
Sueno Deluxe

Alk. 1595,-
Lähdöt 16.10. sekä 30.10. ja 6.11.2021

Katso lisää
Belekin uusimpiin hotelleihin kuuluva Sueno Deluxe tarjoaa tasokasta majoitusta golfloman ajaksi.

Varaa pelimatka Gloria Golfiin

Varaa pelimatka Gloria Verde:

Varaa pelimatka Sueno Deluxeen:

Varaa pelimatka Titanic Deluxeen:

Varaa pelimatka Sireneen:

Pelimatkan hintaan sisältyy:

  • lennot Finnairin reittilennolla
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus 2 hengen huoneessa (lisämaksusta 1 hengen huone)
  • all inclusive
  • 5 green feetä
  • kuljetukset hotellista golfkentille
  • suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelukset

Lisämaksusta:

  • toinen matkatavara lennolla + 50 €