Espanja

La Sella

La Sella – Vietä viiden tähden rentouttava golfloma Alicanten auringossa

OnGolfin valikoimissa muutaman vuoden ollut La Sella on noussut hetkessä monen suosikiksi. Alicanten läheisyydessä nautit niin huippuluokan golfista kuin viiden tähden resortin palveluista. Postikorttimaisemissa sijaitseva La Sellan golfresort tarjoaa kaikkea, mitä kaipaat rentouttavalta golflomalta.

”La Sellan ihanteellinen sijainti takaa erinomaiset peliolosuhteet vuoden ympäri.”

La Sella kylpee auringossa 300 päivää vuodessa, ja vain kymmenen minuutin ajomatkan päästä löytyy Dénian lomakaupunki ja alueen parhaat hiekkarannat. La Sellan resort sijaitsee luonnonpuiston keskellä välimerellisissä maisemissa, ja tarjoaa rauhoittavat olosuhteet.

Resortin 27-reikäisen kentän on suunnitellut Masters-voittaja José María Olazábal, ja väylät ja viheriöt ovat huippukunnossa viimeaikaisten suurien uudistustöiden jäljiltä. Kolmea yhdeksän reiän kenttää yhdistelemällä saa mukavasti vaihtelua pelimatkan golfpäiviin. La Sella on toiminut mm. naisten Euroopan Tourin kisakenttänä.

OnGolfin pelimatkalla vieraillaan myös La Galianassa, joka sijaitsee n. 50 minuuttia La Sellasta pohjoiseen. Upeassa laaksossa sijaitseva kenttä ihastuttaa hienojen väylien lisäksi komeilla maisemilla.

OnGolfin golfmatkalla asut aivan kentän vieressä, La Sella Resortin viiden tähden hotellissa. Myös Dénia La Sella Golf Resort & Spa on remontoitu juuri kokonaan ja sen modernit huoneet, huippuluokan spa ja ravintolanautinnot mahdollistavat täydellisen loman niin, että pelipäivän jälkeen ei välttämättä tarvitse poistua resortista.

Matkaa La Sellasta Alicanten lentokentälle on tunnin verran ja pohjoispuolelta löytyy Valencian kaupunki saman etäisyyden päästä. Välipäivinä löydät varmasti tekemistä ja mukavia retkikohteita.

OnGolf Pelimatkat La Sellaaan

Hotelli: Dénia La Sella Golf Resort & Spa
Ruokailut: aamiaiset ja 4 illallista/vko (sis. ruokajuomat)
Golf: 5 green feetä/viikko
Lähtöpäivä: 16.10.2021
Hinta: 1 viikko 1495 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 250 €/vk
Huone allas- tai golfnäkymällä 160 €/vk/huone

Dénia La Sella Golf Resort & Spa*****

Lisätietoja: Juuri täysin remontoitu Denia La Sella on tasokas ja rauhallinen resorthotelli, joka sijaitsee Montgón luonnonpuiston yhteydessä vain 10 minuutin matkan päässä Denian rantakaupungista. Näyttävän vuoren syleilyssä lepäävä viihtyisä hotelli tarjoaa asiakkailleen ystävällistä palvelua ja erinomaiset puitteet golflomalle. Hotelli on tasoltaan viisi tähteä ja sen palveluihin kuuluu mm. kolme ravintolaa, kuntosali ja kauneushoitola. Huoneet on sisustettu lämpimään espanjalaiseen tyyliin. Huoneissa on ilmainen wifi.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) Huone allas- tai golfnäkymällä

Lisätietoja hotellista: Denia La Sella Golf Resort & Spa

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 186
 • Keskustaan 5 km
 • Uimarannalle 8 km
 • Lentokentälle 100 km
 • maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Alicanten lentokentältä La Sellaan on matkaa noin 100 km ja matka kestää noin tunnin.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > La Sella
Tutustu kentään > La Galiana
Pelimatka 16.10.-23.10.2021
 • 17.10. La Sella 08:48
 • 18.10. La Galiana 10:30
 • 19.10. La Sella 08:48
 • 20.10. Vapaapäivä
 • 21.10. La Sella 08:16
 • 22.10. La Sella 08:08

Kuvagalleria

Kartta

Varaa pelimatka:

16.10.2021
1 vko
Alk. 1495€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Finnairin lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 • 1 matkatavara ruumaan (23 kg) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus hotelli Dénia La Sella Resort
 • Aamiainen ja 4 illallista/viikko (sis. ruokajuomat)
 • Yksi ilmainen sisäänpääsy Spa-osastolle
 • 5 green feetä /viikko (4 x La Sella, 1 x La Galiana)
 • Golfkärryt La Sellan kentällä
 • Golfkenttäkuljetukset La Galianan kentälle
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone 250 €/viikko
 • Huone allas- tai golfnäkymällä 160 €/viikko/huone

Lähtöpäivät ja hinnat

Pelimatka 16.10.2021

hinta 1495 €/1 vk
Yhden hengen huone + 250 €/vk
Huone allas- tai golfnäkymällä 160 €/vk/huone

Lentoaikataulu

Helsinki 08:00 Alicante 11:20
Alicante 12:10 Helsinki 17:20

Resortin 27-reikäinen kenttä sekä La Galiana antavat mukavasti vaihtelua pelipäiviin.

OnGolf Birdiet

Viiden tähden hotelli luonnonpuiston upeissa maisemissa.

OnGolf Birdiet

Jopa 300 aurinkoista päivää vuodessa.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Hintaan sisältyy yksi ilmainen sisäänpääsy hotellin huippuluokan spahan.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin 2021 lähtöihin.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.12.2021 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot