Espanja

Costa de la Luz

Auringonvalon lisäksi Costa de la Luz houkuttelee erinomaisella golfilla

Valon rannikolla, Costa de la Luzilla, golfaria odottavat aurinko, rento lomailu sekä miellyttävät ja laadukkaat golfkentät.  Andalusian Atlantin puoleinen alue on aina ollut espanjalaisten oma suosikkikohde ja nyt Valon rannikon suosio kasvaa kovaa vauhtia kansainvälisten golfareiden keskuudessa.

 

“Costa de la Luzin kenttäkattaus ja harjoittelumahdollisuudet tyydyttävät vaativankin pelaajan toivomukset. Kaikki on lähellä ja voit keskittyä pelaamiseen.”

Costa de la Luzissa sijaitseva Real Novo Sancti Petri on Espanjan suurimpia klubeja ja se on yhden maan arvostetuimman golfalueen keskipiste. Aivan hotellin läheisyydestä löytyy kaikkiaan neljä huippuluokan puistokenttää, jotka takaavat haastavat, mutta samaan aikaan miellyttävät kierrokset.

Vuodesta 2016 Novo Sancti Petri etuliitteenä on ollut Real eli Royal. Tämä kuninkaallinen kunnianosoitus kertoo paljon golfklubin korkeista laatustandardeista. Real Novo Sancti Petrin Sea & Pines ja Center -kentät ovat golflegenda Seve Ballesterosin suunnittelemia ja sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta.

Molemmat Novo Sancti Petrin kentät edustavat Seven suunnittelua parhaimmillaan; ne tarjoavat haasteita mutta samaan aikaa golfkierros näillä upeilla väylillä on myös visuaalinen elämys. Kentät testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot, mutta tarjoilevat myös upeita näkymiä merelle ja La Barrosan upealle hiekkarannalle.

opetusmatka espanja

Neljän tähden Royal Andalus –hotelli sijaitsee luonnonkauniin La Barossan hiekkarannan läheisyydessä. Rauhallinen hotellin ympäristö on aktiivilomailijan paratiisi, joten tekemistä riittää golfkierrosten jälkeenkin.

Vapaapäivänä voi myös tutustua omatoimisesti läheisiin kaupunkeihin, kuten Cadiziin, Jereziin tai vaikka alueen pääkaupunkiin Sevillaan. Alueen rikas ruoka- ja juomakultuuri tulee vielä kaupan päälle.

OnGolf Pelimatkat Costa de la Luziin

Hotelli: Iberostar Royal Andalus
Ruokailut: puolihoito
Golf: 7 green feetä/10 pv
Lähtöpäivät: 5.11.2021
Hinta: 10 pv alk. 1590 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu alk. 290 €/10 pv
Osittainen merinäköala alk. 100 €/10 pv
Merinäköala alk. 150 €/10 pv

 

 

Iberostar Royal Andalus****

opetusmatka Marko Kallinen

Lisätietoja:

Elegantti ja tilava Royal Andalus sijaitsee kuusi kilometriä pitkän, luonnonkauniin La Barrosa -rannan edustalla Novo Sancti Petrissä. Rauhallinen hotellin ympäristö on aktiivilomailijan paratiisi, joten tekemistä riittää golfkierrosten jälkeenkin.

Puhdasvetisen rannan ja golfin lisäksi tarjolla on mm. tenniskentät, kuntosali ja ratsastusmahdollisuudet. Pelipäivän jälkeen golfaria hemmottelevat hotellin kylpylä ja kolme erilaista ravintolaa. Alueen rikas ruoka- ja juomakultuuri tulee vielä kaupan päälle.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc , parveke tai terassi.  Pelimatkoilla puolihoito ja 7 greenfeetä/10 pv.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) huone osittaisella merinäköalalla 3) huone merinäköalalla

Lisätietoja hotellista: Iberostar Royal Andalus

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 144
 • Lentokentälle n. 220 km
 • Uimarannalla
 • Maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Malagan lentokentältä Costa de la Luziin on matkaa noin 220 km ja matka kestää n. 2,5 tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Sea & Pines
Tutustu kentään > Centro
Pelimatka 5.11.-15.11.2021
 • 6.11. Sea & Pines  09:00
 • 7.11. Centro 08:30
 • 8.11. Sea & Pines 08:30
 • 9.11. Centro 09:00
 • 10.11. Vapaapäivä
 • 11.11. Sea & Pines 10:50
 • 12.11. Centro 10:50
 • 13.11. Sea & Pines 11:50
 • 14.11. Vapaapäivä

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Varaa pelimatka:

05.11.2021
10 pv
Alk. 1590€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • suorat Finnairin lennot Helsinki-Malaga-Helsinki
 • 1 matkatavara ruumaan (23 kg) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Iberostar Royal Andalus hotellissa
 • puolihoito
 • 7 green feetä
 • golfkenttäkuljetukset hotellin shuttlella
 • suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alk. 290 €/10 pv
 • Osittainen merinäköala alk. 100 €/10 pv
 • Merinäköala alk. 150 €/10 pv

Lähtöpäivät ja hinnat

Pelimatka 5.11.-15.11.2021

Hinta alk. 1590 €/10 pv
Yhden hengen huone + 290 €/10 pv
Osittainen merinäköala alk. 100 €/10 pv
Merinäköala alk. 150 €/10 pv

Lentoaikataulu

Helsinki 08:00 Malaga 11:40
Malaga 12:30 Helsinki 18:00

Hotellin lähellä neljä huipputason kenttää

OnGolf Birdiet

Alue on nimeltään Valon rannikko, koska siellä paistaa niin usein aurinko

OnGolf Birdiet

Iberostar Royal Andalus-hotelli sijaitsee upean uimarannan vieressä

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Täällä voit harrastaa myös tennistä ja padelia, tai vuokrata polkupyörän käyttöösi

OnGolf Birdiet

Lähialueilla mielenkiintoisia retkikohteita; Cadiz, Jerez ja Sevilla

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin 2021 lähtöihin.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.12.2021 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot