Turkki | Belek

Titanic Deluxe

Ylellinen Titanic on erinomainen kohde laatua etsivälle golfarille

Belekin eturivin hotelleihin lukeutuva Titanic on mahtavan kokoinen viiden tähden resorthotelli, jonka palvelut ja all inclusive -tarjoilut ovat erittäin monipuoliset. European Golf Design on suunnitellut keväällä 2022 valmistuneet Olympos- ja Aspendos -kentät, joten Titanicissa pelaat 36 täysin uutta reikää. Upouusi klubitalo kenttineen on nykyään viralliselta nimeltään Cullinan Golf Links.

“Titanic tarjoaa kaksi täysin uutta golfkenttää, ja all inclusive -paketti on voimassa pelipäivinä myös golfklubilla.”

Titanic on suunniteltu joenrantaan, tyylikkäästi hoidetulle alueelle, jossa on paljon puita, kukkia sekä istutuksia. Resortissa on modernien huoneiden lisäksi mm. Belekin suurin kylpyläosasto, neljä ravintolaa, baareja ja yökerho. Spassa tarjolla on mm. saunoja, kylmähuone, kuntosalit sekä kauneushoitola ja kampaamo.Titanicin uima-allasalueet ovat vaikuttavat ja muitakin liikuntamahdollisuuksia löytyy vaikkapa tenniksestä ohjattuihin jumppa- ja pilatestunteihin. Vuoden 2019 aikana uudistetussa hotellissa on myös hyvä valikoima myymälöitä.
Resortin oma kenttä Cullinan Links sijaitsee lyhyen shuttle-matkan päässä, ja klubilla on 36 täysin uutta golfreikää, jotka tarjoavat hyvää lomagolfia kaikentasoisille pelaajille. Väylillä on mukavasti vaihtelua pelipäiviin ja klubin vieressä on monipuoliset harjoitusmahdollisuudet. All inclusive -tarjoilut ovat pelipäivinä voimassa myös juuri valmistuneella viihtyisällä klubitalolla, joten siellä on helppo lounastaa ja viihtyä kierroksen jälkeen. Matkan aikana vieraillaan myös yhdellä viereisistä Belekin kentistä (viikosta riippuen Pasha tai Kaya).

Titanicin väylät kulkevat Belekiin poikkeuksellisen avarissa maisemissa. Kenttä kulkee osan kierroksesta aivan meren rannassa ja osin myös joen varrella. Pelaajan tarvitseekin olla enemmän tarkka vesiesteiden ja hiekka-alueiden kuin Belekille tyypillisen pinjametsän kanssa. Toinen kenttä on meren rannassa ja toinen puistomaisemmissa maisemissa. Titanicilla on mahdollista pelata myös valoissa auringon jo laskeuduttua.

OnGolf joulu- ja uudenvuodenmatkat Titanic Deluxeen

Lennot: Finnairin lennot Gazipasaan
Hotelli:
Titanic Deluxe Belek
Ruokailut: all inclusive
Golf: 5 kierrosta/viikko (2 x Olympos, 2 x Aspendos, 1 x PGA Sultan)
Lähtöpäivät: 20.12 ja 27.12.2023
Hinta: 1 viikko alkaen 1880 € ja 2 viikkoa 3290€
Yhden hengen huoneen lisämaksu alkaen 220 €/vk

Titanic Deluxe Belek *****

Lisätietoja: Upealla joenrannalla sijaitseva Titanic on Belekin hienoimpia luksushotelleja, jossa on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja erinomainen spa. Hotellissa on myös lukuisia kauppoja ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Buffet-ravintolan lisäksi Titanicin turkkilainen, italialainen sekä liha- ja kalaruokaan erikoistuneet ravintolat ovat saaneet loistavat arvosanat matkailijoiden palautteessa.

Oman yli kilometrin pituisen rannan lisäksi Titanicissa on 11 uima-allasta ja vesipuisto. Yksi altaista on Belekin suurin. Resort on kuin puutarha mäntymetsän ympäröimällä upealla alueella, jossa upeat istutukset ja kukkaloisto luovat ainutlaatuisen tunnelman. Titanic Deluxe on myös palkittu Green Star merkillä, sillä sen hyvin hoidetulla piha-alueella on tavattavissa yli 109 eri lintulajia, yli 2000 puuta 26 eri lajissa sekä 9 erilaista kasvilajia. Puitteet ovat siis erinomaiset rentouttavalle golflomalle.

Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

Perushintaan sisältyy: Majoitus  kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Titanic Deluxe Belek

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 594
 • Lentokentälle: Antalya 1 h ja Gazipasa 2 h
 • Joen varrella, omalle rannalle shutte tai vesibussikyyditys
 • golfbägin säilytys hotellin vastaanotossa
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Turkkiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Antalyan lentokentältä Belekiin on matkaa noin 45 km ja matka kestää noin tunnin. Gazipasan lentokentältä on matkaa noin 150 km ja matka kestää vajaat 3 tuntia.

Matkavaluutta

Belekin hotelleissa ja kylän liikkeissä voit maksaa euroilla. Matkavaluutaksi voi ottaa euroja pieninä seteleinä. Yleisesti Turkissa valuuttana toimii liira, josta käytetään lyhennettä TL. Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Päivän kurssi www.forex.fi. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Palveluraha

Maan tapoihin kuuluu palvelurahan antaminen tarjoilijoille, kantajille, siivoojille sekä taksi- ja bussikuskeille.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Katso Belekin kenttien alustavat uudelleenkylvöajat ja autonkäyttörajoitukset täältä.
Tutustu kenttään > Titanic Deluxe Golf

Pelimatka 20.12.-27.12.2023
 • 21.12.23 ASPENDOS 11:12
 • 22.12.23 OLYMPOS 08:21
 • 23.12.23 ASPENDOS 08:30
 • 24.12. Vapaapäivä
 • 25.12.23 OLYMPOS 09:24
 • 26.12.23 PGA SULTAN 10:50
Pelimatka 27.12.2023-3.1.2024
 • 28.12.23 OLYMPOS 10:54
 • 29.12.23 ASPENDOS 10:48
 • 30.12.23 PGA SULTAN 10:50
 • 31.12.23 OLYMPOS 10:45
 • 01.01.2024 Vapaapäivä
 • 02.01.24 ASPENDOS 10:45

Kuvagalleria

Kartta

Varaa pelimatka:

20.12.2023
1 vko
Alk. 1880€
20.12.2023
2 vko
Alk. 3290€
27.12.2023
1 vko
Alk. 2030€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Gazipasaan
 • Yksi matkatavara ruumaan lennolla (23 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Titanic Deluxe Belek- hotellissa
 • All inclusive
 • 5 green feetä/vk
 • Golfkenttäkuljetukset
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan Finnairilla +60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alkaen +220 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 07:30 > Gazipasa 12:25
Gazipasa 13:20 > Helsinki 16:25

Matkanvetäjät

30.3.-6.4.23
Jyrki Tulppala
6.4.-20.4.23
Leif Beilinson

Yksi Belekin hienouksista on, että kun valitsee itselle uuden hotellin, on kuin menisi uuteen kokonaan kohteeseen. Tämä kohde kestää siksi vuodesta toiseen vetovoimaisena.

JaninaOnGolf

Upea hotelli on tasoltaan puhdas viisi tähteä.

OnGolf Birdiet

All inclusive-lomailun helppous viehättää kun kaikki ruoat ja juomat sekä hotellissa, että pelipäivinä myös golfklubilla kuuluvat matkan hintaan.

OnGolf Birdiet

Hotelli on palkittu Green star-merkillä ja puutarha-alueella voit tavata lukuisia erilaisia kasveja ja puita sekä lintuja ja hyönteisiä.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Alueella on 16 tasokasta golfkenttää. Halutessasi voit vapaapäivänä varata green feen hotellin ulkopuoliselle kentälle.

OnGolf Birdiet

36 täysin uutta reikää tuovat vaihtelua Belekiin!

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.